Witam wszystkich. Mały debiucik na forumniepewnie jedno, po którym pewnie mi się oberwie, ale niech tam...
![]()
Szukaj
Witam wszystkich. Mały debiucik na forumniepewnie jedno, po którym pewnie mi się oberwie, ale niech tam...
![]()
Ostatnio edytowane przez Zepelin ; 26-04-2013 o 15:09
chyba za dużo niebieskiego
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Z kolorem trochę Ci nie wyszło (to zawsze można poprawić), ale mina Panny Młodej bardzo sympatyczna. Widać radość.
Czy aby na pewno ksiądz miał niebieską fryzurę ? Młoda Niebieski welon ? Bo garniak to może i był Niebieski/Granatowy. Kurde takie zdjęcie nie powinno wyjść z procesu obróbki a ty pokazujesz coś takiego.
FX
usuń niebieskawy zafarb z ubrań i bedzie ok.
Nastepnym razem lepiej by było gdybys wykonał ujęcie gdzie twarza pani młodej bedzie lepiej widoczna lub przynajmniej będzie bardziej dominowała w kadrze niz twarz ksiedzaw tym celu lepiej było by stanac bardziejw okolicach pana młodego. Zdjęcie ma potencjał bo jest dobrze naświetlone a kadr jest nienaganny -powalcz z kolorami i bedzie ok.
Ostatnio edytowane przez avatarr ; 26-04-2013 o 23:21
Zepelin mam wrażenie że nie byłeś tu pierwszym fotografem bo kadr taki troszkę jak z doskoku jako gość![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Co za koszmarny tytuł! I do tego z błędem ortograficznym! Ludzie, opanujcie się w końcu!
Na znak protestu, o zdjęciu nic nie powiem.
"Nie mam problemów z piciem, no chyba że nie chcą podać mi drinka..." Tom Waits
Skontaktuj się z nami