Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Jer

Domyślnie

Właściwie dwa identyczne zdjęcia, kadry oklepane, niestety wręcz słabe. Dodatkowo ze szczegółów te gałązki i igiełki z prawej strony aż się proszą o usunięcie bo rozpraszają. Model ładny, ale trochę widać, że adrenalina skoczyła jak się pojawił i nie do końca przemyślana sprawa.

Domyślnie

Oklepane kadry powiadasz? ano może i oklepane, kotlet schabowy z frytkami i surówki też oklepany a mimo to jest najpopularniejszym daniem.
    Może i oklepane ale bardzo ładne Brawo jery zbyt długo nie goszczą u nas, ta sosnowa gałązka na 1 bardzo ładnie łukiem się wkomponowała w kadr, wygląda bardzo naturalnie.
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Domyślnie

bardzo udane kadry. Co do kotletów schabowych - mogę je jeść na okrągło ))
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Bardzo udane atlasy, ja nie miałem tego roku szczęścia do światła, kiedy te ptaszorki gościły w karmnikach, nawet nie pokazuje efektu fotki mam tylko dokumentacyjne. Gratuluję!

Schabowe.. mówicie... niby początek dnia, ale już by zjadł
    Z8 + różne klamoty

Domyślnie

Kadry, jakość, kompozycja i model bdb.

Domyślnie

Dziękuje za opinie

Cytat Zamieszczone przez grafo Zobacz posta
    Właściwie dwa identyczne zdjęcia, kadry oklepane, niestety wręcz słabe. Dodatkowo ze szczegółów te gałązki i igiełki z prawej strony aż się proszą o usunięcie bo rozpraszają.Model ładny, ale trochę widać, że adrenalina skoczyła jak się pojawił i nie do końca przemyślana sprawa.
    odp.
    adrenalina skacze i musi skakać, gdyby nie skakała to nie byłoby tej całej przyjemności z fotografowania dzikiej przyrody
    chyba bardzo rzadko publikujesz zdjęcia w tym dziale a chętnie zobaczyłbym nieoklepane kadry Jera w twoim wykonaniu

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrów Wielkopolski

Domyślnie

Z chęcią również bym zobaczył kadry przyrodnicze od Pana z grodu Kraka...
    Schaboszczaki od Davio mi się bardzo podobają.

Domyślnie

Ojej uwielbiam TWA O ile mi wiadomo forum jest do wygłaszania swojej opinii więc nie widzę problemu, przecież nikogo nie obraziłem (?!), nie mylić z uraziłem bo tutaj widać oczywisty odzew

Cytat Zamieszczone przez davio Zobacz posta
    odp.
    adrenalina skacze i musi skakać, gdyby nie skakała to nie byłoby tej całej przyjemności z fotografowania dzikiej przyrody
    chyba bardzo rzadko publikujesz zdjęcia w tym dziale a chętnie zobaczyłbym nieoklepane kadry Jera w twoim wykonaniu
    No ale czy to złe spostrzeżenie z mojej strony tak szczerze? Nigdzie nie napisałem, że zrobiłbym to lepiej, ba może i zrobiłbym to gorzej - nie wiem, ale rzuca mi się to w oczy z prostej przyczyny, ponieważ sam nie raz się na tym złapałem. Więc weź to raczej za dobrą monetę.

Cytat Zamieszczone przez gustaw79 Zobacz posta
    Z chęcią również bym zobaczył kadry przyrodnicze od Pana z grodu Kraka...
    No a czy ja jestem jakimś anonimem? Proszę Pana wystarczy dokładnie przeczytać cały wpis, aż dojdzie się do części 'podpis' no i o ile mi wiadomo tam jest link - zapraszam w wolnej chwili

pozdrawiam

Domyślnie

...No a czy ja jestem jakimś anonimem? Proszę Pana wystarczy dokładnie przeczytać cały wpis, aż dojdzie się do części 'podpis' no i o ile mi wiadomo tam jest link - zapraszam w wolnej chwili

pozdrawiam
    prawdę mówiąc po Twojej opinii pierwsze, co zrobiłem to zajrzałem na Twoją stronkę z zakładką przyroda. Cóż... zdjęcia nie powalają ani od strony technicznej (liczne przepały, mocne światło) ani od kompozycyjnej.
    Patrząc na zdjęcia w tym wątku wyrażenie pozytywnej opinii dalekie jest od TWA...
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Właściwie dwa identyczne zdjęcia, kadry oklepane, niestety wręcz słabe. Dodatkowo ze szczegółów te gałązki i igiełki z prawej strony aż się proszą o usunięcie bo rozpraszają. Model ładny, ale trochę widać, że adrenalina skoczyła jak się pojawił i nie do końca przemyślana sprawa.
    To samo można powiedzieć o zdjęciach Twojego autorstwa, kadry takie same - spacerowe przypadkowe zdjęcia ptaszków i innych futrzaków z zaśmieconymi kadrami i szablonową obróbką rodem ze ślubniaków. Tak wiem, nie każdy ma takie zdjęcia, ale kto ostro krytykuje, naraża się też na ostrą krytykę. Podlizywanie się też niczego dobrego nie wnosi, ale te jery prezentowane w wątku są jakościowo i kadrowo bardzo dobre, ktoś może cię wkurzył i pojechałeś po bandzie, ale tak to już jest.
    Zapraszasz na stronę, ale zwróć też uwagę na to, że bardzo wolno ładują się zdjęcia, a to zniechęca do przeglądania, zmniejsz wagę zdjęć, albo hosting.
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów