Szukaj
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Tja.. najbardziej apetyczna i mz. udana fota, to numer 3.
Piramida na 1, duza roznica w oswietleniu gory wzgledem dolu i co za tym idzie wypranie kolorow gornej czesci "Croque Monsieur" (nawet nie wiem co to jest).
Dwójka jakos mi nie podchodzi, moze dlatego ze brak przestrzeni albo ... bardziej widziałbym sama prawa czesc potrawy z lustrzanym odbiciem lewej.
Oczywiście jest to tylko moje skromne zdanie, z którym absolutnie nie musisz się zgadzać
pozdrawiam
cholera .. znow mam nieodpowiedni monitor .. bo u mnie z kolorami nie ma problemu a to ze jest jasniej... coz .. takie swiatlo![]()
jak mawia legenda wymyslone w 1920 roku w Paryżu przy Boulvard des Capucines, choc pewnie Francuzi zajadali sie nim juz wczesniej. Na calym swiecie znane na rowni z bagietka i criossantem. serwowane na pozne sniadanie lub lunch, sycace danie na bazie chleba tostowego, szynki, sera i jajka. kaloryczne i niezdrowe jak diabli"Croque Monsieur" (nawet nie wiem co to jest)
kazdy ma prawo do wlasnej opinii i jej wypowiadaniamoje skromne zdanie, z którym absolutnie nie musisz się zgadzać
pozdrawiam![]()
Moze to troche zle napisalem
Chodzi mi o to, ze w "parterze" piramidy szynka i ser ma intensywniejszy kolor aniżeli drugie i trzecie piętro![]()
Ja od drugiej strony
Trójeczka przepiękna, dwójeczka bardzo fajna, jedynka w tym secie najsłabsza, rzeczywiście góra jaśniejsza (przydałoby się lustereczko, które w dolną część by poświeciło)
No piękna ta trójeczka![]()
nie da sie .. ja postawisz sobie w naturalnym swietle przy oknie taka piramidke to biorac pod uwage kat ustawionych plaszczyzn niemozliwoscia jest by bylo rowno. bo rowno w tym wypadku byloby nienaturalnietak po prostu
![]()
jakby mialo byc rowno to wsadzilbym to na stol bezcieniowy
jest ich cala seria ukladajaca sie w dluga opowiescNo piękna ta trójeczka![]()
moze kiedys wrzuce :P
Tysz prawdanie da sie .. ja postawisz sobie w naturalnym swietle przy oknie taka piramidke to biorac pod uwage kat ustawionych plaszczyzn niemozliwoscia jest by bylo rowno. bo rowno w tym wypadku byloby nienaturalnie tak po prostu
jakby mialo byc rowno to wsadzilbym to na stol bezcieniowy![]()
Skontaktuj się z nami