Witam. Zapraszam do oglądania o komentowania.
Pozdrawiam.
Szukaj
Witam. Zapraszam do oglądania o komentowania.
Pozdrawiam.
Nie ważne jest dłuto - ważna jest rzeźba.
Mnie się podoba, chociaż osobiście przygasiłbym dechy, żeby bardziej odciąć je od twarzy
Aktualnie wzrok bardzo szybko wędruje mi do sęka po lewo.
Pozdrawiam Mirek
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Za nimnull, ale bardzo fajna praca.
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
podoba się i tak samo jak nimnull (przygasić te deski)
a wg mnie zostawić tak jak jest. Tosi trzeba szukać niczym kameleonaBardzo fajna praca.
Jest super. Idąc w kierunku ideału to przy ewentualnym kolejnym podejściu do tematu popracowałbym nad uwypukleniem faktury desek - jakieś boczne ostre światełko (inna pora dnia, lampion) choć wtedy mógłby być problem z oświetleniem twarzy. Dodatkowo skorzystałeś z dziwnych ustawień bo ISO 3200 i ultrakrótki czas 1/2500s oraz przesłona 3,5. Poszedłbym zdecydowanie w większą głębię ostrości (aby wyostrzyć deseczki w całym kadrze) i zdjął ISO.
AMATOR
Dzięki za opinie. Deski podczas obróbki wyostrzałem dodatkowo (być może za mocno).
podpisuję się pod powyższymi wypowiedziami. Co do kadru to gdzies taki już widziałem, czyżby inspiracja?
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
Zdjęcie było zrobione w Muzeum Wsi Lubelskiej. Moja córcia bardzo ciekawska wyjrzała przez widoczną dziurę w ogrodzeniu a że byłem blisko z aparatem w dłoni to mi się udało zatrzymać ją w kadrze. Oczywiście pełen spontan bez ustawiania modela
Zdjęcie było opublikowane w katalogu po konfrontacjach fotograficznych pt."Tylko jedno zdjęcie".
Skontaktuj się z nami