Szukaj
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
aaaj, ja unikam takiego swiatla jak ognia! ciezko strasznie skore retuszowac, bo widac kazdy pojedynczy por, nie ?![]()
Niemniej bardzo fajnie sobie poradziles, czysto, schludnie i na temat! :P
pozdrowki!
J.
Ta faktura i kolor skóry to świadomy zabieg? Jak dla mnie strasznie to wygląda (zwłaszcza na 1. i 3. - odpowiednio biust i przedramię) i budzi nieciekawe skojarzenia. Szkoda, bo na plus światło przemawia. Może WB byłyby ciekawsze?
no niestety takie swiatlo jest mordercze ale bardzo je lubie i nie moge sie oprzec![]()
dziekowacNiemniej bardzo fajnie sobie poradziles, czysto, schludnie i na temat! :P
pozdrowki!
J.
pozdrawiam i do zobaczenia juz niebawem :P
nieeeee przypadkiem tak jakos wyszlo![]()
moze. a moze poszli do lasuMoże WB byłyby ciekawsze?![]()
Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 09-07-2013 o 08:59 Powód: łączenie postów
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
To makijaż na twarzy czy photoshop?
Ostatnio edytowane przez ALF ; 06-05-2013 o 14:08
Podoba się, czysto, światło trudne, ale świetnie opanowane, podobnie obróbkaNajmniej jedynka mi podchodzi, reszta super
Jeszcze co do dwójki, troszkę przeszkadza mi ten wąski pasek drugiego ramienia wystający znad nadgarstka, może wyciąć i zostawić gładką linię ręki? Niemniej - klasa
![]()
Nie bardzo rozumiem co masz na myśli - w jakim sensie trudne - trudne w obróbce, czy o co chodzi?
Trudno to wg mnie pokazać dobrze biżu w tym świetle więc domniemam że jednak głównym tematem jest dziewczyna a nie jak sugeruje tytuł - ozdóbki. Nie mam na myśli że jest źle, bo ogólnie mi się wszystko podoba.
Miejscami widać że było dużo męczarni ze skórą, prościej byłoby pewnie wygładzić albo w ogóle robić na większej dziurze zdjęcia, ewentualnie trochę rozgrzać dziewczynę żeby gęsiej skórki nie miała![]()
Tyle tylko, że każdy zwraca uwagę na gęsią skórkę dziewczyny a nie na błyskotki![]()
Skontaktuj się z nami