Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: biżuteryjnie

Domyślnie biżuteryjnie

kilka kadrow bo dawno nic nie bylo ..
    1.

2.

3.

4.

milego ogladania
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

aaaj, ja unikam takiego swiatla jak ognia! ciezko strasznie skore retuszowac, bo widac kazdy pojedynczy por, nie ?

Niemniej bardzo fajnie sobie poradziles, czysto, schludnie i na temat! :P

pozdrowki!
    J.

Domyślnie

Ta faktura i kolor skóry to świadomy zabieg? Jak dla mnie strasznie to wygląda (zwłaszcza na 1. i 3. - odpowiednio biust i przedramię) i budzi nieciekawe skojarzenia. Szkoda, bo na plus światło przemawia. Może WB byłyby ciekawsze?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qstra Zobacz posta
    aaaj, ja unikam takiego swiatla jak ognia! ciezko strasznie skore retuszowac, bo widac kazdy pojedynczy por, nie ?
    no niestety takie swiatlo jest mordercze ale bardzo je lubie i nie moge sie oprzec

Niemniej bardzo fajnie sobie poradziles, czysto, schludnie i na temat! :P
    pozdrowki!
    J.
    dziekowac
    pozdrawiam i do zobaczenia juz niebawem :P

Cytat Zamieszczone przez blaise1973 Zobacz posta
    Ta faktura i kolor skóry to świadomy zabieg?
    nieeeee przypadkiem tak jakos wyszlo

Może WB byłyby ciekawsze?
    moze. a moze poszli do lasu
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 09-07-2013 o 08:59 Powód: łączenie postów
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

To makijaż na twarzy czy photoshop?
    Ostatnio edytowane przez ALF ; 06-05-2013 o 14:08

Domyślnie

Podoba się, czysto, światło trudne, ale świetnie opanowane, podobnie obróbka Najmniej jedynka mi podchodzi, reszta super Jeszcze co do dwójki, troszkę przeszkadza mi ten wąski pasek drugiego ramienia wystający znad nadgarstka, może wyciąć i zostawić gładką linię ręki? Niemniej - klasa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sruba Zobacz posta
    Podoba się, czysto, światło trudne, ale świetnie opanowane
    Nie bardzo rozumiem co masz na myśli - w jakim sensie trudne - trudne w obróbce, czy o co chodzi?

Trudno to wg mnie pokazać dobrze biżu w tym świetle więc domniemam że jednak głównym tematem jest dziewczyna a nie jak sugeruje tytuł - ozdóbki. Nie mam na myśli że jest źle, bo ogólnie mi się wszystko podoba.

Miejscami widać że było dużo męczarni ze skórą, prościej byłoby pewnie wygładzić albo w ogóle robić na większej dziurze zdjęcia, ewentualnie trochę rozgrzać dziewczynę żeby gęsiej skórki nie miała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malkon Zobacz posta
    Nie bardzo rozumiem co masz na myśli - w jakim sensie trudne - trudne w obróbce, czy o co chodzi?
    Trudne w tym sensie, że wyłażą wszystkie niedoskonałości skóry, jak sam zauważyłeś gęsia skórka i wymaga to sporo pracy i umiejętności w postprocesie. Tutaj autor poradził sobie z tym, widać tą fakturę skóry, ale wg mnie nie razi to bardzo w całości.

La
    Gość

Domyślnie

Tyle tylko, że każdy zwraca uwagę na gęsią skórkę dziewczyny a nie na błyskotki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sruba Zobacz posta
    Trudne w tym sensie, że wyłażą wszystkie niedoskonałości skóry, jak sam zauważyłeś gęsia skórka i wymaga to sporo pracy i umiejętności w postprocesie. Tutaj autor poradził sobie z tym, widać tą fakturę skóry, ale wg mnie nie razi to bardzo w całości.
    Jak dla mnie "gęsia skórka" nie jest wcale wadą tego zdjęcia i nie widzę powodu, żeby próbować ją tutaj usuwać w obróbce.
    pozdrawiam
    Tomek

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów