Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 27

Wątek: Łąka

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Hmm, rzeczywiście widać było lekkie przechylenie, lecz raczej z powodu perspektywy i kąta widzenia niż przechyłu aparatu. Niemniej poprawiłem bo faktycznie przeszkadzało.

Generale Pirx: głównym tematem jest zamglona środkowa częśc planu. Obrazek jest trzywarstwowy - moja najbardziej ulubiona forma w krajobrazie i w jakiej to tworzę zdecydowaną część moich prac. Pierwszy plan - wprowadzenie, drugi plan - główny obiekt, trzeci plan - tło...

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    Ale pora, klimat - extra. Tylko jakąś modelkę tam postawić
    Strasznie by zmarzła. Chyba żeby ją ubrać, ale wtedy by nie było w Twoim stylu...

Domyślnie

ja tego nie widze jakos - proponuje wyciac troche dolu - tak ze 2-3cm by wyeksponowac owa "srodkowa czesc planu" - wtedy bedzie tak jak mowisz i jak chcesz aby bylo - i taka fota bedzie wcale niezla - laka na pierwszym planie niczego moim zdaniem nie wnosi
    pozdrawiam
    pozdrawiam Michał Bartkowiak
    D500; D300s; T12-24; N35/1,8G; N50/1,4G; N85/1,6; S150/2,8HSM; N600/4 VR; kenko 1,4x telepro300 dg; INDURO GIT 403 + MF393+Triopo B-3

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gen.PIRX Zobacz posta
    ja tego nie widze jakos - proponuje wyciac troche dolu - tak ze 2-3cm by wyeksponowac owa "srodkowa czesc planu" - wtedy bedzie tak jak mowisz i jak chcesz aby bylo - i taka fota bedzie wcale niezla - laka na pierwszym planie niczego moim zdaniem nie wnosi
    pozdrawiam
    Taki mój styl. Może z czasem zewoluuje do czegoś innego ale na razie takie podziały mi się podobają. Niemniej dzięki za komentarz.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Taki mój styl. Może z czasem zewoluuje do czegoś innego ale na razie takie podziały mi się podobają. Niemniej dzięki za komentarz.
    P.S. Wiesz co Generale? Chyba masz rację z tymi paroma centymetrami. Jednak problem jest taki że jak obetnę z dołu, to muszę wtedy obciąć tyle samo z góry... i robi się zupełnie inne zdjęcie które nie wiem czy mi się podoba. Jednak jak będę miał więcej czasu to to przemyślę. Na razie zostawiam jak jest.

Domyślnie

Bardzo dobre, nic nie zmieniać. Zdjęcie jest tajemnicze, to i kadrowanie musi być tajemnicze. To cięcie wprowadza napięcie (kompozycyjne). Kolorystycznie bez zarzutu, a wręcz przeciwnie

Oszczędny w słowach Awatar Grz@choo
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

Bardzo na tak, mz troche mniej dolu bym dal
    D200|Nikkor 35-70 2.8|Nikkor 50 1.8D|Nikkor 70-300 VR|Sigma 10-20 HSM|Nikkor 85 1.8D|SB-800|

Domyślnie

Świetna, przemyślana fotografia.
    Widać Śwatło twój zmysł artystyczny i nienaganną technikę
    Gratuluję
    Pozdrawiam.
    MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
    |||blog ||| maciejsimm.com|||

Domyślnie

Witam
    wszystko zostało powiedziane - bardzo fajna/klimatyczna fota
    Pozdrawiam Artur

Domyślnie

Podoba się

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów