Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20
    Nadworny melexiarz Awatar foto4deg
    Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Kolega chciał pewnie rozreklamować swoją stronę

Kurcze, jak się Tobie udało wstawić panoramy na wordpressa? I jak zrobiłeś tą wewnątrz auta?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto4deg Zobacz posta
    Kolega chciał pewnie rozreklamować swoją stronę

Kurcze, jak się Tobie udało wstawić panoramy na wordpressa? I jak zrobiłeś tą wewnątrz auta?
    hehe dobre

Jeśli chodzi o panoramy to wstawione są tam tylko zdjęcia pod które są podlinkowane panoramy. A z panoramą w samochodzie to musiałem sporo nagimnastykować. Ciężko było zmieścić aparat z gripem na statywie. Szacun dla tych co robią w takich warunkach pełne panoramy 3d

Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rambobambo Zobacz posta
    hehe dobre

Jeśli chodzi o panoramy to wstawione są tam tylko zdjęcia pod które są podlinkowane panoramy. A z panoramą w samochodzie to musiałem sporo nagimnastykować. Ciężko było zmieścić aparat z gripem na statywie. Szacun dla tych co robią w takich warunkach pełne panoramy 3d
    Czyli wrzucasz je na jakiś serwer, tak? Zielony jestem w tym temacie, a mam kilka ciekawych panoram z Oslo i chciałem je wrzucić na blog wordpressa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez foto4deg Zobacz posta
    Czyli wrzucasz je na jakiś serwer, tak? Zielony jestem w tym temacie, a mam kilka ciekawych panoram z Oslo i chciałem je wrzucić na blog wordpressa.
    W panelu administratora wordpressa w zakładce multimedia wysyłasz zdjęcie (np jakis screen z panoramy) i gotową panoramę swf. Wstawiasz zdjęcie do artykułu i ustawiasz na nim przekierowanie na twój plik .swf

Miasto
    Norwegia/Bydgoszcz

Domyślnie

Aha Dzięki, jak będę miał chwilę czasu, to wypróbuję

Domyślnie

Fajna stronka. Panorama z autkiem tez się podoba.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

dobra strona śmiga już i u mnie ... jakiś syf miałem zainstalowany na kompie. Dzięki za pomoc panowie

Domyślnie

a podpowiedz jakim softem zrobiles ta statystyke ze wiesz jaki element strony ile sie wczytuje?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotouser Zobacz posta
    a podpowiedz jakim softem zrobiles ta statystyke ze wiesz jaki element strony ile sie wczytuje?
    Ja używam przeglądarki Chrome. Otwierasz w niej stronę klikasz na klawiaturze F12 odpalają się narzędzia developerskie. Przechodzisz do zakładki NETWORK. Odświeżasz stronę jak trzeba i masz piękny timeline z poszczególnymi plikami strony

Domyślnie

A i u mnie rowniez szybko... Fajny szablon ;D
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów