Close

Strona 88 z 293 PierwszyPierwszy ... 3878868788899098138188 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 871 do 880 z 2925

Domyślnie

Generalnie wszytko ty zdjęciu wszystko leży i kwiczy: kadr, kolory, balans bieli, ostrość i jakość obrazu.
    Zacznij od statywu, bo nocne zdjęć architektury nie robi się na f1.4

Jak już jesteśmy przy kościołach to fotka z mojego D600:

Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Domyślnie

Kurcze jestem pod wrażeniem tego sprzętu, niesamowite iso, detal, DR i ogólnie kolorystyka do której nie można się przyczepić. trochę się obawiałem kolorów nikona, przyznaję że ten cały czarny pr jaki można było znaleźć w necie podziałał i na mnie. Generalnie jest dobrze inaczej niż w fuji ale da się to ogarnąć. Pierwszy dzień i puszka w sumie ogarnięta, af pewny bez pudeł, testowałem na moim małym synku i w świetle dziennym i żarowym i bardzo ładnie sobie radził z małym brzdącem. Obiektywy które były pewne z fuji tu też są oki, a te które lubiły nie trafić również kapryszą, na szczęście jest możliwość regulacji Długo czekałem na sprzęt, który dorówna dynamiką fuji s5 i w końcu się doczekałem
    Co do gripa to działa z baterią nikona a nie działa z enelopami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bck1007 Zobacz posta
    D600 + 50 1.4G
    ISO 2500, robione recznie noca
    przykład na to, że sam aparat zdjęc nie robi... kupując D600 nie będziesz lepszym fotografem.
    D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez simil Zobacz posta
    przykład na to, że sam aparat zdjęc nie robi... kupując D600 nie będziesz lepszym fotografem.
    Ech, musisz koledze zepsuć radość z zakupu. Kupił, wyszedł z domu i pstryknął. Od razu ma być arcydzieło?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jo44 Zobacz posta
    Ech, musisz koledze zepsuć radość z zakupu. Kupił, wyszedł z domu i pstryknął. Od razu ma być arcydzieło?
    Nie musi być arcydzieło ale żeby było chociaż przyzwoite
    To zaprezentowane wygląda jak by pierwszy raz miał w ręce lustrzankę.
    Sony A7 | Voigtlander 15/4.5 III | Tamron 28-75/2.8 RXD | Fuji 55/1.8

Rozmowny Awatar kazziz
    Miasto
    na longboardzie pod Wawelem.

Domyślnie

można się w ten sposób skutecznie wyleczyć z publikowania swoich zdjęć na forach co prawda filtr nie w moim guście ale mojej uzależnionej od Instagrama znajomej by się pewnie bardzo podobało.

Borat - super zdjęcie!
    Jak się skupisz na robieniu zdjęć, to z reguły nie będziesz mieć problemów.
    Jak się skupisz na szukaniu problemów, to nie będziesz mieć ładnych zdjęć.

Mój aparat nie ma problemów z AF, nie chlapie olejem i nie sypie kurzem na matrycę.
    A teraz jest do tego mały, lekki i ma fajne stałki. E-M10!

Domyślnie

Tylko że jesli sie chce pokazac mozliwosci aparatu to sie pokazuje zdjecia z aparatu a nie z instagramopodobnymi filtrami, prawda ?

Domyślnie

Dla odprężenia i zmiany kontekstu dorzucę swoje trzy z pierwszego testu polowego D600 na koncercie
    Urszula Dudziak z zespołem, Jazz Cafe Łomianki, 8 marca 2013.
    1.
    2.
    3.
    Wywołane w LR.
    W tym klubie robię zdjęcia regularnie, poprzednio przy użyciu D300, ale zdarzyło mi się sprawdzić D700 i Olympusa OM-D Zainteresowanych praktycznym porównaniem obrazków z wymienionych puszek zapraszam na moją stronkę.
    Zadowolony z zakupu D600 jestem i tyle. Uważam, że się sprawdza
    Ostatnio edytowane przez Lucjusz ; 30-03-2013 o 10:37 Powód: uzupełnienie wpisu
    Pozdrawiam,
    Lu
    www.lucjusz.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez simil Zobacz posta
    Takie komentarze skutecznie zniechęcają do wklejania jakichkolwiek sampli, niezależnie czy mam zdjęcie zrobione miod cud malina czy pstryka poglądowego. Toż to nie galeria. Zgadzam się, że mogłobybyć lepsze. Przepraszam, ale komentarz w stylu "kupno lepszego aparatu lepszego fotografa z Ciebie nie zrobi" kompletnie do tematu nic nie wnosi- zastanawiam się więc nad intencją pisania tego typu komentarzy. W końcu taka uwaga także nie powoduje, że jej autor jest bardziej warygodny, wręcz odwrotnie. Piaskownica.
    Lustro, trochę szkła oraz oczobłyski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jeremmy Zobacz posta
    Takie komentarze skutecznie zniechęcają do wklejania jakichkolwiek sampli, niezależnie czy mam zdjęcie zrobione miod cud malina czy pstryka poglądowego. Toż to nie galeria. Zgadzam się, że mogłobybyć lepsze. Przepraszam, ale komentarz w stylu "kupno lepszego aparatu lepszego fotografa z Ciebie nie zrobi" kompletnie do tematu nic nie wnosi- zastanawiam się więc nad intencją pisania tego typu komentarzy. W końcu taka uwaga także nie powoduje, że jej autor jest bardziej warygodny, wręcz odwrotnie. Piaskownica.
    a co ten "sampel" wniósł do tematu? z pewnością Ci którzy zastanawiali się nad zakupem tego aparatu teraz pójdą i kupią bo "robi świetne zdjęcia". Jeśli ktoś chce coś publikowac to powinien liczyc się z tym, że może zostac to skrytykowane, jeśli się czegoś nie potrafi to należy cwiczyc i się uczyc. Pozdrawiam wszystkich obrońców, którzy zapewne potrafią równie wiele co autor zdjęcia i może dlatego go tak bronią... bo chyba lepiej komuś powiedziec, że cos jest do bani i należy to poprawic, niż klepac go po plecach i mówic, że jest super.
    D4s/D3s/D800/S35 1,4HSM /N50mm 1,8G/N85 1,8G/N 70-200mm 2,8 VRII/S8mm f3,5/Sb910/Sb910/YN560

Strona 88 z 293 PierwszyPierwszy ... 3878868788899098138188 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów