Szukaj
2 ładna, oraz bonus, szkoda na 1 i 2 oraz 3 patyków przed ptakiem.
D7100, N 300/f4 + TC14
http://www.januszszyma.com/
Bonus się jedynie broni. Ptaszek jak najbardziej ciekawy, ale na pozostałych patyki go przecinają. Jeszcze number 3 wygląda nieźle, natomiast jakby grzbiet był gumkowany. Na tej fotce dziwnie rozkłada się GO. Domniemam, że ostro było kombinowane.
A i jeszcze po namyśle w bonusie patyk wchodzi w zad ptaszka. Skoro tak kombinowałeś, to mogłeś to usunąć.
Ostatnio edytowane przez basket ; 23-03-2013 o 00:02
Fuji
Na 3 najfajniiej się prezentuje/czysto w miarę podana/, na reszcie szkoda tych patyków/gałęzi przecinających ptaka...
Tak to jest, jak ktoś nie potrafi przyjąć krytyki od nowiciusza. Ciekaw jestem jak byś się zachował w przypadku gdybym okazał się prof fotografem przyrody? Mam Ci przypomnieć Twoje pierwsze fotki na tym forum? Tak jak Ty to uczyniłeś?
Reasumując... Jesteś dzieciakiem!!!, twój ton wypowiedzi i prezentowany "ton" bardzo wiele świadczy o Tobie.
I proszę; nie oceniaj moich zdjęć na tym forum(niech Twój głos na NIE, będzie tym NIEzagłosowaniem)
Nie zamierzam się dalej spierać w tym temacie(tutaj mam na myśli oczywiście Twoją osobę), bo sprawa jestestwa na forum jest bardzo ważna, a może i najważniejsza dla Ciebie.
Ps.
Jak masz coś do mnie, to pisz na priv. Ja na teraz postanawiam sobie nie pisać ocen Twoich prac. I apeluję do Ciebie uczyń to samo w stosunku do mojej osoby.
I jeszcze jedno. Czy wiesz co to są znaki interpunkcyjne i jak je stosować? Bo nie sposób zrozumieć tego bełkotu!
Ostatnio edytowane przez basket ; 23-03-2013 o 21:47
Fuji
3 i 4 bardzo fajne techniczniena 1 coś z okiem ptaszka się porobiło ale to chyba jakaś gałązka je przysłaniała
OM10+S28-70
Skontaktuj się z nami