Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Zapatrzenie

Domyślnie Zapatrzenie

Witam,

o krytyke pytam

pozdroofki
    zgAGA

Domyślnie

hmmm.....

widac, ze kolejny raz przeszlam sama siebie.. nawet nie ma do czego sie przyczepic

jakies porady jak dojsc na wyzyny? czy komentarze sa tylko dla TWA? :P

--
    swa zółć wylała
    zgAGA

Domyślnie

fajnie by było gdybyś przyklękła przy robieniu zdjęcia - niższa perspektywa
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

tego typu zdjęcie powinno być komponowane klasycznie, czyli więcej powietrza po strnie, w którą "model" patrzy,
    fota sympatyczna, ale metki od szalika - rozwalają,
    przechodząc do sedna (tak, jest w języku polskim takie słowo) - mój wzrok miota się między wspomnianymi metkami
    a lewym końcem ławki.
    Zwana "chwila" chwycona ładnie.
    D5k/N18-105VR/N70-300VR/N85makro/S10-20/4-5,6/Di622MII

Domyślnie

dzieki,
    metki, na albumowych innych fotkach sobie stemplowalam, ale.. pewnie jakby sie ktos uparl i przyjrzal to widac, a tutaj jeszcze blizej jest to juz calkiem by sie stemplowanie rzucalo w oczy...

co do kompozycji sie zgodze, ale... bardziej w prawo strasznie swiecilo i bylby jeden wielki przepal, poza tym mozna sobie filozofie dorobic, ze pokazana jest samotnosc, poprzez widok na pusta lawke )

ps.

zeby nie bylo, ze sciemniam z tymi metkami:

http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater

pozdrawia
    zgAGA
    Ostatnio edytowane przez zgaga ; 07-03-2013 o 20:50 Powód: dodane linki

Domyślnie

Prościej wystemplować metki nożyczkami Starał bym się kucnąć. Może BW?

Domyślnie

Fajne kolorki, czym to robiłaś ? Jakie body i szkła. Obrabiałaś coś?
    "Nikon"

Domyślnie

pewnie lepsze bylo by z kucniecia, staralam sie jak najmniej przepalow miec w kadrze, poza tym... momenty takiego zapatrzenia u 4latka nie trwaja dlugo, albo sie pstryknie natychmiast, albo sie nie pstryknie
    przy okazji.. nie mam pojecia, czemu tej metki juz dawno nie ucielam...

Cytat Zamieszczone przez josephebeloki Zobacz posta
    Fajne kolorki, czym to robiłaś ? Jakie body i szkła. Obrabiałaś coś?
    Nikon D70s Tamron 17-50mm, rozjasnilam troche, ocieplilam troche, delikatnie wyostrzylam oczy i czape..

Dzieki wielkie!

pozdrawia
    zgAGA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zgaga Zobacz posta
    ...bardziej w prawo strasznie swiecilo i bylby jeden wielki przepal, poza tym mozna sobie filozofie dorobic, ze pokazana jest samotnosc, poprzez widok na pusta lawke )
    Cytat Zamieszczone przez zgaga Zobacz posta
    pewnie lepsze bylo by z kucniecia, staralam sie jak najmniej przepalow miec w kadrze, poza tym... momenty takiego zapatrzenia u 4latka nie trwaja dlugo, albo sie pstryknie natychmiast, albo sie nie pstryknie
    Naprawdę nie ma obowiązku pokazywania zdjęć. Tu jest tak jak w tym filmie, jest kolejka to i ja postoję. Myślisz, że ta chwila była warta, żeby się tłumaczyć w ten sposób? Co tu jest fajnego, ciekawego?
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Naprawdę nie ma obowiązku pokazywania zdjęć. Tu jest tak jak w tym filmie, jest kolejka to i ja postoję. Myślisz, że ta chwila była warta, żeby się tłumaczyć w ten sposób? Co tu jest fajnego, ciekawego?
    Jakbym dodawala z obowiazku to bym dodawala tyle fotek ile na facebooku, czy NK, czyli mnostwo... mozesz zobaczyc, ze tak sie nie dzieje...

wg. mnie moment byl fajny, i warty utrwalenia, po to dodaje by nauczyc sie pstrykac lepsze zdjecie, i uwazam, ze mozna by bylo lepiej, ale nie wiem jak, wiec pytam forumowiczow o to, chyba wolno? Tlumacze kadrowanie, bo jednak byla chwila zastanowienia jak to chwycic, a nie bezmyslny pstryk z biodra, mimo ze szybko lapalam moment..

Trollujesz, czy powaznie? Bo sie wiecej w ta dyskusje z Toba nie bede wdawac

zgAGA

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów