Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Domyślnie Zabierz mnie tam

Stara przystań w Portencross, z wyspą Great Cumbrae w tle.

5 stops ND, 2 stop soft grad, Sigma 18-50 na 27mm, f16, 30sec, iso100, D80
    “There are always two people in every picture: the photographer and the viewer.” – Ansel Adams

Domyślnie

Nie wiem czy to odbierzesz jako komplement czy też nie, ale wygląda mi to bardziej na grafikę komputerową niż fotografię.

Domyślnie

Ślicznie, powiem Ci, że jak raczej zwolennikiem winiety nie jestem, tak tu ją widzę i sam sobie się dziwię
    Nawet sobie zassałem powyższe foto i dodałem do niej winietkę... nie wiem, może idę złym tropem, może dobrym, będziesz chciał to sprawdź
    A spowodowane to było chyba delikatnie jak dla mnie za jasnym pierwszym planem.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez pgaik ; 03-03-2013 o 19:33
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sztefanek Zobacz posta
    Nie wiem czy to odbierzesz jako komplement czy też nie, ale wygląda mi to bardziej na grafikę komputerową niż fotografię.
    Nie odbieram tego jako komplement, i nie uważam że jest to grafika. Oczywiście jest to kwestia punktu widzenia

Cytat Zamieszczone przez pgaik Zobacz posta
    Ślicznie, powiem Ci, że jak raczej zwolennikiem winiety nie jestem, tak tu ją widzę i sam sobie się dziwię
    Nawet sobie zassałem powyższe foto i dodałem do niej winietkę... nie wiem, może idę złym tropem, może dobrym, będziesz chciał to sprawdź
    A spowodowane to było chyba delikatnie jak dla mnie za jasnym pierwszym planem.
    Przyznam się że nie sprawdzałem wcześniej winiety. Po testach wydaje mi się, że jest to raczej kwestia pierwszego planu, niż winiety dla całego zdjęcia. Tak to przynajmniej widzę
    Dzięki za cenną uwagę.

Pozdrowiam.
    “There are always two people in every picture: the photographer and the viewer.” – Ansel Adams

Uprawnienia umieszczania postów