Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Question D5o - servis... ??

szukam servisu .. potrzebuje wyczyścić porządnie i sprawdzić mechanizm lustra w D5o (lubi sie czasem zacinać i dopiero ponowny spust je odblokowuje...)

mieszkam w Rzeszowie i szukam ... może ktoś wie gdzie wykonają takie zabiegi ??

P.S.
    aparat był zakupiony w USA więc jego gwarancja w Polsce nie ma znaczenia...
    D700 z kitem 24-70 | Nikon 70-200 | Nikkor 35 f2 | Nikkor 85 f1.8 | SB600 | SB900

Domyślnie

1. foru to nie jakiśtam blog dla 13latków
    2. D5o - nie ma takiego aparatu
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Exclamation ?????????????????????????????????????????

Cytat Zamieszczone przez arturjb Zobacz posta

a Ciebie co ugryzło??? masz D70s to już myślisz że D50 nie ma i nie było?? są...
    i o co Ci chodziło z tym 13 latkiem???
    D700 z kitem 24-70 | Nikon 70-200 | Nikkor 35 f2 | Nikkor 85 f1.8 | SB600 | SB900

Domyślnie

no właśnie o co chodzi? arturjb chyba jest przed okresem
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Nie dobrze mi się robi, gdy ktoś swiadomie czyni takie herezje językowe. Napisałem w tej sprawie PW do wiadomosć autora wątku.
    A co do problemu zgłoszonego przez autora - najlepiej udać się do Warszawy, na ulicę Postępu
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

D700 + 35 + 85 i po co więcej?

Domyślnie

vesper31: co do serwisu to najbliżej będziesz miał do Krakowa, tam chyba ktoś się tym zajmuje, ale lepiej niech się ktoś wypowie kto tam mieszka

arturjb: faktycznie coś cię ugryzło, czepiasz się czyjejś literówki - spójrz jak wygląda twój post

Exclamation ....

nie uważam abym popełnił jakieś 'herezje' językowe.. to jest internet a nie oficjalny list na papierze... jeśli w jakikolwiek sposób uraziłem Pana, Panie Arturze, bardzo szczerze przepraszam... chill out bro' !!

a wracając do wątku:
    wiem że w Raichu jest jakiś serwis (<-- napisane poprawnie) przy ulicy Gałęzowskiego ale nie wiem czy powinienem się tam udać bo to nie jest raczej znany serwis (<-- napisane poprawnie).. 'ktokolwiek widział ktokolwiek wie' ?????

Domyślnie

p.s. barracuda - ładne fotki

Domyślnie

Zanim kogoś kopniesz zobacz, czy sam się nie nadstawiasz.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vasper31 Zobacz posta
    (...)

mieszkam w Rzeszowie i szukam ... może ktoś wie gdzie wykonają takie zabiegi ??

(...)
    Jest też w krakowie serwis na ul. Czapskich (nr chyba 1) ale ulica Czapskich to krótka uliczka i łatwo ich znaleźć, jest to przecznica od Piłsudskiego. Miałem w D50 bardzo usyfiony przetwornik (bo sam zacząłem go na mokro czyścic) i właśnie dopiero tam wyczyścili mi go tak ze nie było nawet malutkiej plamki.
    Nikon D80 + śmieci, I jeszcze D300 teraz mam.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów