Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Domyślnie

Każde zatrzymuje na dłużej... jak zawsze tworzysz niesamowity klimat na zdjęciach. Jeżeli miałbym wybierać to 01. i 08.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław (Żory)

Domyślnie

1 chciałbym na ścianie mieć w ładnym formacie

Domyślnie

Standardowo czapka z głowy. Prawie każde otwiera oczy coraz szerzej. Ale aby coś tu skrytykować zamiast dodawać kolejnego bezużytecznego pochwalnego lajka, to jeśli miał to być reportaż, to ja nie odczytuję narracji i bardziej odbieram to na zasadzie serii świetnych zdjęć pojedynczych. Chyba wiem czego brakuje, ale nie będę może pisał, skoro nie wiem, czy to rzeczywiście miała być historia.

Domyślnie

to jest troche po czesci historia ale jednak nie do konca dopowiedziana
    taki byl zamysl zeby tak to miejsce przedstawic
    mam oczywiscie serie zdjec jak zaczynaja prace, co robia w wolnych chwilach, jak wyglada ich zycie po pracy, jak graja w billard, ida na walki kogotow , jak dzieci kapia sie zmywajac z siebie caly ten brud

zamiast typowego reportażu jest gra swiatlem, cieniem i kurzem
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 05-03-2013 o 12:37 Powód: "reportarzu"
    Road to Manila

Domyślnie

Wszystkie niesamowite - a 5 znam i lubię, jak dla mnie najlepsza, jeśli w ogóle można tu wybrać najlepszą fotografię.
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    to jest troche po czesci historia ale jednak nie do konca dopowiedziana
    taki byl zamysl zeby tak to miejsce przedstawic
    mam oczywiscie serie zdjec jak zaczynaja prace, co robia w wolnych chwilach, jak wyglada ich zycie po pracy, jak graja w billard, ida na walki kogotow , jak dzieci kapia sie zmywajac z siebie caly ten brud

zamiast typowego reportarzu jest gra swiatlem, cieniem i kurzem
    To co tu dużo gadać? Dodaję lajka

Domyślnie

ranbir
    A które zdjęcie wg. Ciebie jest kluczowe dla tytułu, który zaproponowałeś?
    Jak ktoś już napisał i z tym się zgodzę, że zdjęcia ładne... ale historii dla mnie nie opowiadają
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiotrPJ Zobacz posta
    ranbir
    A które zdjęcie wg. Ciebie jest kluczowe dla tytułu, który zaproponowałeś?
    rozumiem ze tytul fabryka wegla jest dla ciebie nieodpowiedni do zdjec z fabryki wegla drzewnego
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    rozumiem ze tytul fabryka wegla jest dla ciebie nieodpowiedni do zdjec z fabryki wegla drzewnego
    ranbir
    ja na serio i bez złośliwości: o słówka akademickiej dyskusji toczyć nie zamierzam. Masz mnóstwo pozytywnych opinii więc odbiór ze strony innych jest jak widać ok. Ja może jestem bardziej dociekliwy bo sam się próbuję zmierzyć z tematem reportażu - nie wychodzi mi więc szukam szukam oglądam oglądam pytam pytam.
    Jeśli możesz więc odpowiedzieć na moje pytanie ("które zdjęcie...") to było by miło a jeśli nie to trudno...
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów