Warunki zastane, szot uliczny, poprosiłem dziewczynę o pozę do portretu podczas Verva Street Racing w 2011 r. Przechadzała się wokół stoiska Mercedes-Benz z szarfą "AMG"
Szukaj
Warunki zastane, szot uliczny, poprosiłem dziewczynę o pozę do portretu podczas Verva Street Racing w 2011 r. Przechadzała się wokół stoiska Mercedes-Benz z szarfą "AMG"
Całkiem przyjemne w odbiorze
D300+MB-D10| N18-55 | 35/1.8 | 50/1.8 | SY85/1.4 | SB-900 | Flipside 400 | MF 055XPROB | 2x YN 560 | RF-602 | F&V |
a niby co tu przyjemnego. Pomiar światła zawiódł, kolorystyka skóry dziwaczna, kadr - brak słów.
6.3 to V12V8 to 6.2
(nie mowiac o innych pojemnosciach)
pes zostan przy samochodach bo z ludzmi idzie Ci slabo... Zdjecie wyglada na poruszone, twarz sie swieci, wlos sie zlewa, ta hartkorwinieta tu nie pomaga...
No cóż - wolę obejrzeć takie zdjęcie niż manekiny ze "świata glamur"- choć to mistrzostwo świata nie jest
![]()
Kurde, no wiem, że słabo mi idzie z ludźmi, krajobrazem i innymi tematamiale próbować mam zamiar dalej w tematach "beyond-automotive"
Trochę pogmerałem jeszcze z tą fotką co o tym myślicie?
Na drugim zdjęciu odcień skóry może ciutkę lepszy niż na pierwszym, ale to co się tam modelce stało pod okiem i na czole nie zachwyca...
najgorzej, że skóra się tak świeci :/ lepiej by było w pionie zeby objać więcej napisu ///AMG, jak o niego chodzilo przy zdjęciu![]()
D90 + N18-105VR + N50 + N70-300 + di866II
Skontaktuj się z nami