No to najtaniej z tego co wiem, ja kupiłem za 11 w delikatesach.
Szukaj
No to najtaniej z tego co wiem, ja kupiłem za 11 w delikatesach.
no odsiecz akurat nie nalezy do nejlepszych pintowych (moze dlatego ze lagery to nie moje ulubione)
Pinta jako browar kontraktowy - chyba pierwszy ktory byl zalozony w Polsce - znakomitosc.
ich atak chmielu byl pierwszym uwazonym w kraju piwem w stylu American IPA, co wiele osob utozsamia z rewolucja malych browarowpodobnie imperium atakuje - o ile oczywiscie lubi sie piwa mocno chmielone.
i choc wg wielu osob ale browar swoimi black hope i rowing jack odebral pincie palme pierszenstwa to zawsze warto po nich siegnac.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
Wlasnie popijam Rudego Kota i musze powiedziec, ze jak dla mnie piwo bardzo dobre. Goryczka delikatna, piwko mocniej gazowane. Naprawde delikatne w smaku jak na browar 7 procentowyChyba mam kolejne z ulubionych :P Znajoma dala cynka, ze Czarny Kot jest wg niej rewelacyjny. Wiec trzeba bedzie go sprobowac
p.s
zaluje, ze kupilem tylko jedno![]()
Ostatnio edytowane przez qualin ; 14-02-2013 o 17:53
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Nazwa mnie urzeka![]()
Czarny pasek na żółto haftowany
Trunki fajne ale cóż mi zostało tylko pooglądać bo abstynent z musu jestem![]()
fajne, nie widziałem
Takiego koreba chciał mi sprzedać gość na targach regionalnych jak go zapytałem o piwo z dość mocną nutą chmielową![]()
no dobra panowie...żarty się skończyły, żona z winkiem przyszładobranoc
![]()
D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700
Ja wlasnie z zonka obalilem rozowe El Sol :P
.
| D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |
Skontaktuj się z nami