Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Smoothie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez springplate Zobacz posta
    nie zauważyłam, żeby była jedna "właściwa". Może taka byłaby lepsza
    moze i by byla gdyby nie calosc kadru.
    podstawowe pytanie jakie nalezy sobie zadac przy fotografii zywnosci - czy patrzac na zdjecie robie sie glodna/y?
    jesli nie masz slinotoku tzn ze zdjecie nie jest dobre. to jakimi sposobami to osiagnac to juz inna bajka. ale zwroc uwage na szczegoly - szklanki wygladaja (zapewnie przez swiatlo) jak wyszczerbione. kto chcialby z czegos takeigo pic? na zdjeciach widac glownie szklanke... koktajl stanowi dodatek. a to nie na szklanke masz miec ochote tylko na to co w srodku.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    na zdjeciach widac glownie szklanke... koktajl stanowi dodatek. a to nie na szklanke masz miec ochote tylko na to co w srodku.
    Uwagi przyjmuję, wszystko jest dla mnie jasne, ale w tych warunkach jakie mam chyba nie uda mi się otrzymać oczekiwanego efektu. Twoje foty to profeska, więc nie ma co porównywać, ale u mnie brakświatła jest głownym problemem... a do tego szkło w szklankach grube i tanie, więc wyłapało światło we wszelkich nierównościach. Dzięki za komenty, będę pracować dalej
    wszelkie uwagi, porady, wskazówki mile widziane
    http://springplate.blogspot.com/

Domyślnie

jak masz chwile w dzien to okno, kawalki brystolu bialego i/lub styropianu plus ze dwa brystolu czarnego
    aparat na statywie i pobaw sie swiatlem

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów