Szukaj
Bazując na ostatnich doświadczeniach w znęcaniu się nad spieprzonymi fotkami sam zachodzę w głowę: po kiego sprzedałem D700 skoro było i jest to nadal b-a-r-d-z-o u-d-a-n-e body... Dzięki Fraglesso, przynajmniej teraz mogę zanucić słowa "twojej" piosenki
Subiektywnie stwierdzam: nie ma sensu dopłacać do D4 (gdybym wcześniej wiedział to co teraz wiem - oooo, tajemna wiedzo- nie puszczałbym w obieg siedemsetki tylko dokupił drugą do pary).
PS. Ale, że to wątek o D600... Życzę Kolegom by serwis jednak wcześniej (niż później) poradził sobie na dobre z "paprochami".
Ostatnio edytowane przez popi ; 11-02-2013 o 17:39
"Któż jak BÓG!" - Św.Michał
bck1007 kurz to normalka w lustrzance więc nie dramatyzuj ,
dobra gruszka z Apteki (byle bez talku) załatwia problem ,
czepiłeś się tematu D600 to tak dla zabawy czy współczujesz tym co kupili te body ?
10tyś zł jak masz to D800 kup i będzie to dobra inwestycja ...
chyba że chciałbyś niezawodność D4 w cenie D600 > to nierealne bo wysoka jakość kosztuje .
jakiś czas temu pisałem:
i w końcu udało się podpisałem umowę leasingową, teraz pozostaje tylko oczekiwać realizacji, może się uda w tym tygodniu albo na początku następnego. Mam nadzieję że po otrzymaniu tego sprzętu, bardziej tu chodzi o obiektywy, rozwieje się moja niepewność dotycząca inwestycji, a przesiadka z obecnego D5000 myślę że mnie zadowoli
jak otrzymam przesyłkę postaram się podzielić wrażeniami, z jakiej jest puli seryjnej, wersja oprogramowania, itd.
Nikon D5000; D600; Grip; N16mm Fish; 14-24mm; 24-70mm; 70-200mm; 18-105mm; 35mm 1,8; 50mm 1,4; S150-500mm F5-6.3; SY8mm Fish; SB-900 i 910;
Trochę sprzętu do studia i VR360. http://tomaszkarolski.pl
Przede wszystkim podziel się zdjęciamiBo tego najbardziej brakuje w tym wątku
![]()
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
Skontaktuj się z nami