Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Świt

Domyślnie Świt

Jeszcze kilka kadrów z kliatycznego poranka

1

2

3

Domyślnie

Na 3 troche za duzo dla mnie tego wyjarania przy sloneczku.
    Ale 1 i 2 mi sie podobaja. Bardzo ladnie uchwycony wschodowy klimat. A na 2 jest nawet troche poweru, jak patrze na slonce.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Wszystkie trzymają klimat poranka i to na duży plus, kadrowo najbardziej podoba mi się 3 tylko trzeba jeszcze trochę nad nią posiedzieć.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

2 i 3 zdecydowanie na duży plus. Nad 3-ką faktycznie można jeszcze posiedzieć ... bo zawsze może być piękniej, ale i teraz narzekać to grzech.

Domyślnie

1 i 2 dla mnie najbardziej. Piękny klimat.
    flickr / Rolleicord, Canon

Domyślnie

Niezłe wszystkie, wybrałbym 3. w której słońce mi nie przeszkadza, a nawet jest może atutem.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Dwójka i trójka. Nie mogę się zdecydować - trójka za światło, a dwójka za klimat. Fajny dylemat
    “There are always two people in every picture: the photographer and the viewer.” – Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Wszystkie trzymają klimat poranka i to na duży plus, kadrowo najbardziej podoba mi się 3 tylko trzeba jeszcze trochę nad nią posiedzieć.
    Podpiszę się, dal miłośników tego typu fotografii to dobre słowa.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arram Zobacz posta
    Dwójka i trójka. Nie mogę się zdecydować - trójka za światło, a dwójka za klimat. Fajny dylemat
    Podpisuje się w 100% pod tą opinia
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Uprawnienia umieszczania postów