Close

Strona 339 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2392893293373383393403413493894398391339 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 381 do 3 390 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Osoby czytające KKM będą mnie czasem czytywać podwójnie:P

Po zainstalowaniu nowego softu (n5n) pojawiła się opcja krótszego czasu czekania do uśpienia aparatu, wcześniej była minimum chyba minuta, teraz można skrócić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ikit Zobacz posta
    Osoby czytające KKM będą mnie czasem czytywać podwójnie:P

Po zainstalowaniu nowego softu (n5n) pojawiła się opcja krótszego czasu czekania do uśpienia aparatu, wcześniej była minimum chyba minuta, teraz można skrócić.
    Wolalbym zeby szybciej sie wybudzal z tego snu niż szybciej w niego zapadał. Ostanio jakby nawet problem sie poglebil i ciezko jest go wybudzic .. po nacisnieciu migawki ekran czarny 2s .. (w tym czasie zdaze nacisnac pare razy jakies przyciski wiec niewem co go koncu budzi) a pozniej leniwie sie budzi z jasnego ekranu powoli normalizując - calosc ok 4-5s. Irytujace.
    pozdrawiam
    Mirek$

Domyślnie

http://www.sonyalpharumors.com/sr5-f...he-new-nex-3n/ Pierwsze foto nowego Nexa 3N.

Dźwigienka zooma, srsly?
    to be a rock and not to roll

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez drdln Zobacz posta
    http://www.sonyalpharumors.com/sr5-f...he-new-nex-3n/ Pierwsze foto nowego Nexa 3N.

Dźwigienka zooma, srsly?
    3N to polka F3 i tak, z dodatkowym przyciskiem umozliwiajacym sterowanie elektorniczne zoomem, czyli dobre to bedzie do video, jak myslicie? Naciska sie przycisk i bedzie plynny zoom? Powiem szczerze, ze mi tego najbardziej brakuje w Nexie, oczywiscie przy video..
    Moja fotografia to moja rzeczywistosc.. powiew powietrza, ktory mnie inspiruje, nakarmia mnie, ekscytuje, uspokaja mnie i dlatego najlepszy dzien, nie jest tym, gdzie wszystko poszlo dobrze, tylko taki, ktory zostawil piekne wspomnienie w twoim zyciu.

Domyślnie

To na pewno do zoomu cyfrowego? W 16-50 jest chyba zoom 'by-wire' więc można by nim sterować z aparatu z tego co mi się wydaje
    Nie podzielam za to zapału do zooma cyfrowego, no może w rx1 przy 24mp gdzie da cropa dslr-owego..

Domyślnie

Ta dźwigienka będzie działać oczywiście tylko z power zoomami (16-50, 18-200).

I od półki "trójek" proszę się tu odstosunkować ( ), C3 to bardzo fajny aparacik, a Gavin też wrzuca super foty z pierwszej trójki. Wbrew pozorom te aparaty wcale aż tak bardzo okrojone nie są, szczególnie w stosunku do 5 i 5N, które wychodziły równolegle z nimi.

Domyślnie

Wyciągnąłem rękę do zygmusia (30). Ma ktoś jakieś wrażenia z używania takowego?
    wybieram inne systemy

Domyślnie

Było dużo o tym szkiełku. Fajne, ostre od 2.8, może trochę za duże jak na to co oferuje. Główny minus to latająca w środku soczewka kiedy obiektyw nie jest podłączony do aparatu. Nie wzbudzało to mojego zaufania.

Domyślnie

No ja czytałem sporo, ale jedyne co mi utkwiło to właśnie ta latająca soczewka, sprawdzę to sam. Skorzystałem z info z KKM, i jak coś mają na magazynie to za 462 wezmę.
    wybieram inne systemy

Domyślnie

S30 ma bardzo delikatny pierścień ostrości, tzn. jak się go ściśnie palcami to się nie chce obracać. Ja dużo doostrzam manualnie, więc mnie to irytuje. Optycznie bardzo dobry.

Strona 339 z 2397 PierwszyPierwszy ... 2392893293373383393403413493894398391339 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów