Krótko. Jaki był Wasz pierwszy raz z modelką? Ja mam go przed sobą i Wasze relacje powinny mi pomóc w zmniejszeniu stresu oraz zwiększeniu pewności siebie przed tym pierwszą 'sesją' :P
Szukaj
Krótko. Jaki był Wasz pierwszy raz z modelką? Ja mam go przed sobą i Wasze relacje powinny mi pomóc w zmniejszeniu stresu oraz zwiększeniu pewności siebie przed tym pierwszą 'sesją' :P
D3200 | N50 1.8 G
hehe ja wymiękam, idę spać
wiesz czemu zakładasz takie durne wątki? bo za długo siedzisz przed kompema za mało masz kontaktu z koleżankami/kobietami
![]()
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Musisz pamiętać o zabezpieczeniu - najlepiej wybierz jakieś "ekstra safe". Nie zaniedbuj gry wstępnej!
A podczas samego aktu... staraj się myśleć o czymś innym - bo skończysz zbyt szybko i modelka nie będzie zadowolona z sesji.
![]()
migawka wystrzeli przedwcześnie i klapa![]()
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Albo olejem chlapnie na matrycę.
D300, F90x, F401: S17-50, N70-210/4, N35-105
Praktica MTL 5B, MTL 3 : Helios 44m-4, Revuenon 135 2.8. Pentor 28 2.8, Domiplan 50 2.8
Zorka 4, Fied 5, Smiena Symbol, Lubitel 166 U, Agfa Isolette II
jak wyciągniesz najdłuższy obiektyw to reszta sama poleci![]()
normalnie same ogiery na tym forumfajnie że nikt z was nie ma problemu z nieśmiałością ale może z trafieniem naprzykład macie problem co ? to też troche was powyśmiewam. Do kolegi pytającego poprostu bądź na luzie jak ty będziesz wesoły i wyluzowany to i modelka będzie
Powinniście dostać ostrzeżenie od moda z tym że ja nie kapuje na innych bo ja za pierdołe po donosie dostałem ostrzeżenie a za takie przyjmowanie innego usera u mnie byście dostali bana na początek kilkudniowego. Uprawianie drwin z kogoś mniej obytego lub czegoś nie potrafiącego działa na mnie jak płachta na byka i staje się agresywny
K... alfy i omegi same się znalazły.
No tak trafnych odpowiedzi to się nie spodziewałem PanowieTo tak pół żartem.
A teraz pół serio, to rzeczywiście chyba zamiast siedzieć przed kompem trzeba ruszyć d... długie nogi, którymi dysponuję i wyruszyć na łowy.![]()
D3200 | N50 1.8 G
CFS - Wybacz, ale ów nowy sam sobie winien... A na żartach też się chyba zna.
Skontaktuj się z nami