Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie Wasz pierwszy raz...

Krótko. Jaki był Wasz pierwszy raz z modelką? Ja mam go przed sobą i Wasze relacje powinny mi pomóc w zmniejszeniu stresu oraz zwiększeniu pewności siebie przed tym pierwszą 'sesją' :P
    D3200 | N50 1.8 G

Domyślnie

hehe ja wymiękam, idę spać

wiesz czemu zakładasz takie durne wątki? bo za długo siedzisz przed kompem a za mało masz kontaktu z koleżankami/kobietami
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Musisz pamiętać o zabezpieczeniu - najlepiej wybierz jakieś "ekstra safe". Nie zaniedbuj gry wstępnej!
    A podczas samego aktu... staraj się myśleć o czymś innym - bo skończysz zbyt szybko i modelka nie będzie zadowolona z sesji.

Domyślnie

migawka wystrzeli przedwcześnie i klapa
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MateuszB Zobacz posta
    Krótko. Jaki był Wasz pierwszy raz z modelką? Ja mam go przed sobą i .....
    Naprawdę, nie musisz informować nas tak szczegółowo.

Domyślnie

Albo olejem chlapnie na matrycę.
    D300, F90x, F401: S17-50, N70-210/4, N35-105
    Praktica MTL 5B, MTL 3 : Helios 44m-4, Revuenon 135 2.8. Pentor 28 2.8, Domiplan 50 2.8
    Zorka 4, Fied 5, Smiena Symbol, Lubitel 166 U, Agfa Isolette II

Domyślnie

jak wyciągniesz najdłuższy obiektyw to reszta sama poleci

Domyślnie

normalnie same ogiery na tym forum fajnie że nikt z was nie ma problemu z nieśmiałością ale może z trafieniem naprzykład macie problem co ? to też troche was powyśmiewam. Do kolegi pytającego poprostu bądź na luzie jak ty będziesz wesoły i wyluzowany to i modelka będzie Powinniście dostać ostrzeżenie od moda z tym że ja nie kapuje na innych bo ja za pierdołe po donosie dostałem ostrzeżenie a za takie przyjmowanie innego usera u mnie byście dostali bana na początek kilkudniowego. Uprawianie drwin z kogoś mniej obytego lub czegoś nie potrafiącego działa na mnie jak płachta na byka i staje się agresywny K... alfy i omegi same się znalazły.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kostrzyn nad Odrą

Domyślnie

No tak trafnych odpowiedzi to się nie spodziewałem Panowie To tak pół żartem.
    A teraz pół serio, to rzeczywiście chyba zamiast siedzieć przed kompem trzeba ruszyć d... długie nogi, którymi dysponuję i wyruszyć na łowy.
    D3200 | N50 1.8 G

Domyślnie

CFS - Wybacz, ale ów nowy sam sobie winien... A na żartach też się chyba zna.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów