Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Domyślnie Uttam Nagar, New Delhi

Kilka kadrów z niedawnego pobytu w Indiach. Prawdziwi ludzie, prawdziwe życie. Zapraszam do komentowania. Każda uwaga jest cenna.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Bonus!

Pozdrawiam.
    Damian.

Domyślnie

Fajny reportaż i ładne kolory, 2,1,4,5 dla mnie w tej kolejności + bonus. Chop na murze nie pasuje mz.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Miejscowość

Domyślnie

Choć uważam, że motyw muru tu pasuje. Jakby przeskakiwanie, chęć wydostania sie z takiego świata.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jura10 Zobacz posta
    Choć uważam, że motyw muru tu pasuje. Jakby przeskakiwanie, chęć wydostania sie z takiego świata.
    ideologia na siłę/ ale jak kto woli, można i tak...
    Więcej ujęć bonusa, bo kolory fantastyczne.

Domyślnie

.
    Ostatnio edytowane przez tbogdanowicz ; 25-01-2013 o 21:54

Domyślnie

Dziękuję za uwagi. Dorzucę coś jeszcze.

8.

9.

Domyślnie

jak patrzę na ostatnie zdjęcie to ciekaw jestem jakie były reakcje tych ludzi kiedy celowałeś w nich szkłem ?

Domyślnie

ja tu zadnego reportazu nie widze
    raczej pojedyncze kadry na ktorych widac ze autor nie dosc ze ma bariere zeby podejsc blizej to generalnie nie jest dobry w zdjeciach streetowych
    dlatago ani nie ma tu ciekawych momentow zlapanych ani ladnych, dobrze skomponowanych kadrow

akurat zdjecie z murem jest jedynym ktore by pasowalo to jakies interesujacej opowiesci
    Road to Manila

Domyślnie

Autor pokazał to co widziałaby większość z nas. Nie przepadam za "wyszukanymi obrazami nędzy i rozpaczy" te zdjęcia jednak da się strawić.
    Szkoda, że na bonusie zabrakło trochę GO, zawartość misy mnie ciekawi.
    Z tego co wcześniej wyczytałem miałeś przygodę z aparatem więc to wiele tłumaczy.
    http://www.krupienko.pl/galeria/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez button Zobacz posta
    jak patrzę na ostatnie zdjęcie to ciekaw jestem jakie były reakcje tych ludzi kiedy celowałeś w nich szkłem ?
    Trudno powiedzieć. W tej okolicy trudno spotkać białego człowieka. Wzbudzałem zainteresowanie wśród miejscowych.

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    ja tu zadnego reportazu nie widze
    raczej pojedyncze kadry na ktorych widac ze autor nie dosc ze ma bariere zeby podejsc blizej to generalnie nie jest dobry w zdjeciach streetowych
    dlatago ani nie ma tu ciekawych momentow zlapanych ani ladnych, dobrze skomponowanych kadrow

akurat zdjecie z murem jest jedynym ktore by pasowalo to jakies interesujacej opowiesci
    Bardzo sobie cenię Twoją twórczość. Może kiedyś doczekam się pochlebnej opinii. Na swoją obronę powiem, że to był mój pierwszy taki street. Poprzedni mój wątek odnosił się do pustego miasta.
    Jak zauważyłeś mam małą barierę aby podejść bliżej. Mam nadzieję, że w końcu ją przełamię.

Cytat Zamieszczone przez tomajk Zobacz posta
    Autor pokazał to co widziałaby większość z nas. Nie przepadam za "wyszukanymi obrazami nędzy i rozpaczy" te zdjęcia jednak da się strawić.
    Szkoda, że na bonusie zabrakło trochę GO, zawartość misy mnie ciekawi.
    Z tego co wcześniej wyczytałem miałeś przygodę z aparatem więc to wiele tłumaczy.
    Nie nazwałbym tych zdjęć wyszukanymi obrazami nędzy i rozpaczy. Zdjęcie nr 2 przedstawia salon fryzjerski. Nr 3 to robotnik naprawiający kanalizację. Nr 4 to przygotowania do jednej z ceremonii poprzedzającej zaślubiny - ta rodzina posiada wielki dom z dwoma kuchniami, ale mimo tego wszyscy siadają na zewnątrz i wspólnie gotują (kobiety). Nr 5 to popularny trzykołowy rower służący do przewozu dosłownie wszystkiego.

Oto przykład http://img132.imageshack.us/img132/9...117ds85719.jpg

Bonus to kolejna fotografia z ceremonii poprzedzającej ślub. Misa zawiera świece i szereg przedmiotów (trudno mi je zdefiniować) służących do rytuału.

http://img855.imageshack.us/img855/9...121ds85959.jpg

Bez aparatu byłem przez dwa dni. Potem udało mi się kupić nowy obiektyw.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów