Dobra robota i świetna gra kota.
Szukaj
Dobra robota i świetna gra kota.
Gdybyś wczesniej wrzucił, kot załapałby się na Złotego Globa.. ale sa jeszcze Oscary
Świetna praca, póżniej chętnie przeczytam opis.
Kolejne Twoje dobre zdjęcie!! Jestem również pod ogromnym wrażeniem, a po przeczytaniu opisu jeszcze większym.... W życiu nie chciałoby mi się tyle kombinować dla jednego zdjęcia
Wielkie Gratulacje!!
Świetne zdjęcie! Dzięki także za opis, w wolnej chwili dokładnie to przeanalizuję bo pomimo tego, że jeszcze nie mam wystarczającej ilości lamp to w taką właśnie stronę chciałbym się rozwijać fotograficznie. Jeden drobny niuans chodzi mi po głowie, czy nie byłoby lepiej, żeby światło z uchylonych drzwi wpadało bardziej miękko do pokoju. Tak czy inaczej jako całość majstersztyk!
Wypijmy za blendy...
ja nie ukrywam, że najbardziej intryguje mnie jak kisiel znalazł się na/w telewizorze?![]()
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
Warto było się napracować - efekt 1 klasa.
Dzięki wszystkim, fajnie, że się podoba, widzę że jednak warto się starać dopracować zdjęcie, bo nie tylko ja na to zwracam uwagę
Kisiel - przyznam, że była to najtrudniejsza część zdjęcia jak dla mnie, a także najtrudniejsza rzecz jaką dotychczas robiłem w PSie. Może głównie dlatego, że do tej pory takich rzeczy nie robiłem
Pozdrawiam
Nigdy bym nie powiedział, że to początki w PS. Życzę udanej kariery!
Wypijmy za blendy...
jest moc... serio świetna fotka !!! nie wiem czemu tylko kot mi nie pasuje reszta super.
już pewnie pytałem, ale kiedy robisz warsztaty z PSa?![]()
Ostatnio edytowane przez fotopstryczek ; 22-01-2013 o 20:00
brak sygnatury
Skontaktuj się z nami