Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Wątek: HD w 3D

Domyślnie

Dobra robota i świetna gra kota.

Domyślnie

Gdybyś wczesniej wrzucił, kot załapałby się na Złotego Globa.. ale sa jeszcze Oscary

Świetna praca, póżniej chętnie przeczytam opis.

Domyślnie

Kolejne Twoje dobre zdjęcie!! Jestem również pod ogromnym wrażeniem, a po przeczytaniu opisu jeszcze większym.... W życiu nie chciałoby mi się tyle kombinować dla jednego zdjęcia
    Wielkie Gratulacje!!

Domyślnie

Świetne zdjęcie! Dzięki także za opis, w wolnej chwili dokładnie to przeanalizuję bo pomimo tego, że jeszcze nie mam wystarczającej ilości lamp to w taką właśnie stronę chciałbym się rozwijać fotograficznie. Jeden drobny niuans chodzi mi po głowie, czy nie byłoby lepiej, żeby światło z uchylonych drzwi wpadało bardziej miękko do pokoju. Tak czy inaczej jako całość majstersztyk!
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

ja nie ukrywam, że najbardziej intryguje mnie jak kisiel znalazł się na/w telewizorze?
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

Warto było się napracować - efekt 1 klasa.

Domyślnie

Dzięki wszystkim, fajnie, że się podoba, widzę że jednak warto się starać dopracować zdjęcie, bo nie tylko ja na to zwracam uwagę

Kisiel - przyznam, że była to najtrudniejsza część zdjęcia jak dla mnie, a także najtrudniejsza rzecz jaką dotychczas robiłem w PSie. Może głównie dlatego, że do tej pory takich rzeczy nie robiłem

Pozdrawiam

Domyślnie

Nigdy bym nie powiedział, że to początki w PS. Życzę udanej kariery!
    Wypijmy za blendy...

Domyślnie

Nie napisałem, że to początki PS'a

Domyślnie

jest moc... serio świetna fotka !!! nie wiem czemu tylko kot mi nie pasuje reszta super.

już pewnie pytałem, ale kiedy robisz warsztaty z PSa?
    Ostatnio edytowane przez fotopstryczek ; 22-01-2013 o 20:00
    brak sygnatury

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów