Witam serdecznie.
Kolejne zdjęcie wstawiam pod ocenę. Wszelkie wskazówki bardzo mile widziane. Pozdrawiam.
Szukaj
Witam serdecznie.
Kolejne zdjęcie wstawiam pod ocenę. Wszelkie wskazówki bardzo mile widziane. Pozdrawiam.
Nikon
Ładne światło, kolorki pasują do siebie, dobra obróbka, modelka fajnie zapozowała, ogólnie podoba mi sięZastanawiam się tylko nad kadrem, nie wiem czy nie bardziej pasowałoby mi w kwadracie, ale to tylko moje zdanie
![]()
Piękne zdjęcie. Ładne światło i w szczególności tło.
Fajne, podoba mi się całość (modelka, kolory, obróbka) - to tło może być alegorią do otaczającej dziewczynę muzyki, którą właśnie słucha...
"Któż jak BÓG!" - Św.Michał
Bardzo przyjemne w odbiorze zdjęcie.
D7000; Nikkor 12-24/4; Nikkor 17-55/2.8; Nikkor AF-S 80-200/2.8; Nikkor 105/2.8 VR micro; NIKON 6T; SB-600; MANFROTTO190XPROB+804RC2;MANFROTTO679B+234RC2
A co się stało z górną częścią słuchawek i włosów? Wygląda na poruszone.
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Ha! Spostrzegawcze oko
Idea była taka, żeby zdjęcie było jak najbardziej dynamiczne w odbiorze. Świetna muza dająca emanację energii. Stąd też taki wygląd tła. Z racji krótkich czasów naświetlania w studio nie mogłem uzyskać takiego poruszenia na jakim mi zależało, więc lekko przestawiłem pewną część warstwy w PSie![]()
Nikon
Jak oświetlałeś tło? Podoba mi się![]()
Obstawiam świecącą miskę.
A tak co do zdjęcia - nie podoba mi się obróbkowe tło, do tego nieprecyzyjne w górze kadru.
A podczas fotografowania - trzeba było ustawić kontrę, cienie pod łokciami - horror.
Nic specjalnego. Zwykła goła żarówka skierowana na tło + mały PAR.
Kontra była ustawiona w postaci srebrnej blendy. Pewnie lampa zamiast blendy lepiej rozjaśniłaby cienie.
Natomiast odnośnie nieprecyzyjnego tła w górze kadru, to za bardzo nie wiem o co chodzi. W którym miejscu jest nie tak?
Nikon
Skontaktuj się z nami