Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie MMA Challengers 8

Dawno mnie nie było

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Bonus 1

Bonus 2

Więcej TUTAJ
    N

Domyślnie

Witaj, uważam, że dobrze uchwycone momenty na których widać dynamikę, emocję, zmęczenie, chęć pokonania przeciwnika. Światło również niczego sobie ( doświetlałeś czymś zewnętrznym?) Jedynie co mnie razi to facet na 4, który będzie czyścił matę. Na blogu, także kilka ciekawych strzałów, które tutaj mogłyby się pojawić.
    Pozdrawiam serdecznie
    D90 N18-135mm N35mm SB-600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez majestickrk Zobacz posta
    Jedynie co mnie razi to facet na 4, który będzie czyścił matę.
    A ja chciałem właśnie napisać, ze bardzo podoba mi się ta akcja - pokazuje dynamikę imprezy. Na ringu mamy jeszcze zakrwawionych zawodników "przyjmujących" werdykt, a jednocześnie już trwa przygotowanie do następnej walki.
    Cały materiał, moim zdaniem, bardzo dobry.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Jedynie co mnie razi to facet na 4, który będzie czyścił matę.
    Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    A ja chciałem właśnie napisać, ze bardzo podoba mi się ta akcja - pokazuje dynamikę imprezy. Na ringu mamy jeszcze zakrwawionych zawodników "przyjmujących" werdykt, a jednocześnie już trwa przygotowanie do następnej walki.
    Dokładnie to chciałem pokazać. Oprócz klapsów i przytulanek trzeba też wziąć mopa itp - ktoś musi tyrać, by walczyć mógł ktoś

Światło również niczego sobie ( doświetlałeś czymś zewnętrznym?)
    Absolutnie nie. Po pierwsze: nie można i już. Po drugie: nie chciałbym wyglądać jak niektórzy z zawodników po walce za taką samowolkę. Światło nie było idealne (nierównomierne), ale na szczęście go (znowu) nie brakowało.

Dzięki Wam za opinie.
    N

Domyślnie

Brunetka najładniejsza.

Uprawnienia umieszczania postów