Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

tematyka, kadr, wszystko super, tylko delikatnie mi nie pasi spore rozmycie ale tak ciutke))
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    To nie długi czas, a temat to tytuł piosenki przy której obrabiałem fote
    Skoro nie wiesz po co to piszesz, to nie pisz - proste
    No niebo ci się samo rozmyło czy co? Aha, pewnie to softowa sprawka, tylko że to jeszcze gorzej jak dla mnie. W kwestii tematu chodziło mi o temat zdjęcia, czyli jakas tam dziwna postać w pustym krajobrazie, a nie o tytuł.
    A jednak piszę, bo dzieci tez może tu zaglądają więc powinny wiedzieć, że to kicz.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    No niebo ci się samo rozmyło czy co? Aha, pewnie to softowa sprawka, tylko że to jeszcze gorzej jak dla mnie. W kwestii tematu chodziło mi o temat zdjęcia, czyli jakas tam dziwna postać w pustym krajobrazie, a nie o tytuł.
    A jednak piszę, bo dzieci tez może tu zaglądają więc powinny wiedzieć, że to kicz.
    Nie soft - tylko ruch

Domyślnie

Wolno sie ladowalo i jak zobaczylem zaszumione niebo to zdziwilem sie, ze od Ciebie wyszlo takie cos, ale po chwili wyszczerzylem zeby, bardzo mi sie podoba!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wolno sie ladowalo i jak zobaczylem zaszumione niebo to zdziwilem sie, ze od Ciebie wyszlo takie cos, ale po chwili wyszczerzylem zeby, bardzo mi sie podoba!

Dzięki.
    Jak pisałem Andrzejowi - już nie pstrykam krajobrazów. A ta fota to jedno z serii - reszta bardziej pod portret.

Dziękuję wszystkim za wizyty

Pozdrawaim

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    już nie pstrykam krajobrazów.

No i błąd Radku - zawsze zatrzymywałeś w swoich wątkach na dłużej....i teraz też tak jest. Ciekawy kadr jak dla mnie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    No i błąd Radku - zawsze zatrzymywałeś w swoich wątkach na dłużej....i teraz też tak jest. Ciekawy kadr jak dla mnie

Dzięki, Bratku.
    Zdecydowanie bardziej mnie kręci fotografia reportażowa - w tym ślubna i temu się poświęcam

Domyślnie

Mimo wszystko wolalbym to zdjecie bez szumu. Ogolnie, moze sie podobac.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Bardzo lubie takie zdjecia. Kobieca postac zagubiona w jakiejs lekko nierealnej przestrzeni...
    Co do obrobki, winieta jak najbardziej na tak, moze nie az taka mocna.
    Co do szumu, to jestem zdecydowanie na nie, nie wiem po co go wogole dodawales (domyslam, sie ze wizja autora po prostu). Ja bym wolal to zdjecie "czysto" podane, bez szumu.

Ale samo zdjecie jako takie na pewno mi sie podoba.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Bardzo lubie takie zdjecia. Kobieca postac zagubiona w jakiejs lekko nierealnej przestrzeni...
    Co do obrobki, winieta jak najbardziej na tak, moze nie az taka mocna.
    Co do szumu, to jestem zdecydowanie na nie, nie wiem po co go wogole dodawales (domyslam, sie ze wizja autora po prostu). Ja bym wolal to zdjecie "czysto" podane, bez szumu.

Ale samo zdjecie jako takie na pewno mi sie podoba.

Dzięki
    Dokładnie - taka moja wizja
    Szum był lekki od samego początku.
    Poza tym zmieniłem zdanie co do szumów - nie przeszkadza mi w ogóle.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów