Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Ol

Domyślnie Ol

Hej, jak się komuś podoba lub się nie podoba - będę uradowana jak napisze.
    Dzisiejsze foto ze studia, z którym postanowiłam się przeprosić po długim czasie... nie wiem czy słusznie.
    Dziękuję za wizytę.

Nikon szkło lampy tło i co?

Domyślnie

Brak retuszu, grabki bez wyrazu. Nie wiadomo czy w ciazy czy chodzi o cos innego... Żółta plama jakas taka dziwna z prawej, i wszechobecny dym... Jestem na TAK pod warunkiem ze obrobisz to jak sie należy
    Zeby cos z tego bylo trzeba ja: pokochac, wydac na nia majatek, zdradzic, odepchnac i poczekac, az sama powroci... Tak wiec jestem soba, bo wszyscy inni sa juz zajeci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danielz Zobacz posta
    Nie wiadomo czy w ciazy(...)
    To sobie nagrabiłeś...

Mnie się podoba! Fajne, miękkie światło i ciepłe kolory. Pokaż coś więcej.

Domyślnie

wystempluj kawałek odkrytej nogi, wyrównaj kolor skóry na twarzy i reszcie ciała.
    światło spoko, wszystko inne spoko
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

od razu napisze ze lepszego zdjęcia nie zrobię od tego. Ale wg. mnie strasznie dziwnie wyszła ta ręka na brzuchu - jakaś taka duża. Oraz może by się przydało by te pończochy czy rajtuzy bardziej różniły się od tła
    N i pare gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez danielz Zobacz posta
    Brak retuszu, grabki bez wyrazu. Nie wiadomo czy w ciazy czy chodzi o cos innego... Żółta plama jakas taka dziwna z prawej, i wszechobecny dym... Jestem na TAK pod warunkiem ze obrobisz to jak sie należy
    Na zdjęciu jest kobieta i nie mam zamiaru robić z niej dziwoląga wg standardów przyjętych w dzisiejszych czasach.
    Pzdr, dzięki.
    Nikon szkło lampy tło i co?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agull Zobacz posta
    Na zdjęciu jest kobieta i nie mam zamiaru robić z niej dziwoląga wg standardów przyjętych w dzisiejszych czasach.
    Pzdr, dzięki.
    Jezu kliknąłbym "lubie to" jak by można było Co do dymu to może z samej modelki bym ściągnął ale i tak jest super

Domyślnie

retusz to nie robienie dziwoląga...
    również jestem zdania, że więcej pracy nad tym zdjęciem bardzo by pomogło. Jest spoko, mogło by być lepiej...
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

mi się podoba. Natomiast męcza trochę te jasne plamy. Dziewczę fajowe, dym też

Domyślnie

A mi się podoba i to bardzo

Uprawnienia umieszczania postów