Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Tour Eiffel

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ale niezależnie od powyższych uwag jest to bardzo poprawne, dobrze skopmpnowane i przyjemne zdjęcie
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Ale niezależnie od powyższych uwag jest to bardzo poprawne, dobrze skopmpnowane i przyjemne zdjęcie
    I niestety z kolegą lechupe zgodzić się muszę )
    Dobry fot (a może dobra fota, ...mniejsza z tym), fajnie "upatrzony" kadr. Obróbka też OK (wg. mnie, oczywiście)
    Co do ludzi, ...straszyć ku...a, straszyć i przeganiać.
    Żeby obejrzeć wieżę nocą, to trzeba się spieszyć. Słyszałem, że władze Paryża w ramach oszczędności mają wyłączać iluminację na noc.
    P.S. Z tym "niestety' to oczywiście żart, "wic" w sensie.
    Nikon D7100 N18-105 VR N55-300 VR N35mm f/1.8G i kilka M42
    Więcej na ... D&S FOTO

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez j@nek Zobacz posta
    I niestety z kolegą lechupe zgodzić się muszę )
    Dobry fot (a może dobra fota, ...mniejsza z tym), fajnie "upatrzony" kadr. Obróbka też OK (wg. mnie, oczywiście)
    Co do ludzi, ...straszyć ku...a, straszyć i przeganiać.
    Żeby obejrzeć wieżę nocą, to trzeba się spieszyć. Słyszałem, że władze Paryża w ramach oszczędności mają wyłączać iluminację na noc.
    P.S. Z tym "niestety' to oczywiście żart, "wic" w sensie.
    Co do iluminacji, to napewno jej nie wyłączą, wtedy wieża przestała by istnieć, co najwyżej mogą wyłączyć "migotanie lub jak kto woli błyskanie" się lampek o pełnych godzinach A co do oszczędności, to w tym roku po raz pierwszy champs elysees zostało oświetlone swiatełkami ledowymi, a nie jak to było do tej pory zwykłymi lampkami i niestety mimo iż to pięknie wygląda, wg. mnie nie ma juz uroku takiego jak z lat wcześniejszych

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Uprawnienia umieszczania postów