Szukaj
duży format..druk..na ścianę..
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Lubię takie delikatne kolory, fajne rozmycia...
Pozdrawiam! =]
Bardzo ładne kolory.
Maćku to z tego roku....jeśli tak to nie próżnujesz. Dobra odsłona.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
A ja troszkę od strony technicznej zapytam. Niebo i podłoga to 2 ekspozycje? Bardzo mi się podoba ta zrównoważona dynamika góry i dołu
Oprocz niebieskiego nieba, nie widze tu nic co mialoby jakikolwiek zwiazek z nieieska godzina, blue hour czy blaue Stunde.
Mi sie nie podoba.
Ostatnio edytowane przez FHR ; 10-01-2013 o 19:35
Z wikipedii: "The blue hour (from the French expression l'heure bleue) is the period of twilight each morning and evening where there is neither full daylight nor complete darkness. The time is considered special because of the quality of the light."
Znaczy wszystko się zgadza na focie. Dla mnie ekstra zen.
Wedlug wikipedii:
Blaue Stunde ist heute vor allem ein poetischer Begriff für die Zeit der Dämmerung zwischen Sonnenuntergang und nächtlicher Dunkelheit sowie für die Zeit kurz vor Sonnenaufgang. Während dieser Zeit besitzt der tiefblaue Himmel in etwa dieselbe Helligkeit wie das künstliche Licht von Gebäude- und Straßenbeleuchtungen. Das Blau des Himmels hat aber auch eine andere physikalische Ursache als bei Tage und hat damit auch eine andere spektrale Zusammensetzung.
Takze nie wiem czy wszystko sie zgadza.
Skontaktuj się z nami