Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Domyślnie

duży format..druk..na ścianę..
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Lubię takie delikatne kolory, fajne rozmycia...

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Bardzo ładne kolory.

Domyślnie

Maćku to z tego roku....jeśli tak to nie próżnujesz. Dobra odsłona.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

A ja troszkę od strony technicznej zapytam. Niebo i podłoga to 2 ekspozycje? Bardzo mi się podoba ta zrównoważona dynamika góry i dołu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matios Zobacz posta
    A ja troszkę od strony technicznej zapytam. Niebo i podłoga to 2 ekspozycje? Bardzo mi się podoba ta zrównoważona dynamika góry i dołu
    Tak. Większość moich kwadratów to panoramy z minimum dwóch klatek.

Domyślnie

Oprocz niebieskiego nieba, nie widze tu nic co mialoby jakikolwiek zwiazek z nieieska godzina, blue hour czy blaue Stunde.
    Mi sie nie podoba.
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 10-01-2013 o 19:35

Domyślnie

Z wikipedii: "The blue hour (from the French expression l'heure bleue) is the period of twilight each morning and evening where there is neither full daylight nor complete darkness. The time is considered special because of the quality of the light."
    Znaczy wszystko się zgadza na focie. Dla mnie ekstra zen.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rafiosso Zobacz posta
    Z wikipedii: "The blue hour (from the French expression l'heure bleue) is the period of twilight each morning and evening where there is neither full daylight nor complete darkness. The time is considered special because of the quality of the light."
    Znaczy wszystko się zgadza na focie. Dla mnie ekstra zen.
    Wedlug wikipedii:
    Blaue Stunde ist heute vor allem ein poetischer Begriff für die Zeit der Dämmerung zwischen Sonnenuntergang und nächtlicher Dunkelheit sowie für die Zeit kurz vor Sonnenaufgang. Während dieser Zeit besitzt der tiefblaue Himmel in etwa dieselbe Helligkeit wie das künstliche Licht von Gebäude- und Straßenbeleuchtungen. Das Blau des Himmels hat aber auch eine andere physikalische Ursache als bei Tage und hat damit auch eine andere spektrale Zusammensetzung.
    Takze nie wiem czy wszystko sie zgadza.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów