Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Kinnoull Hill

Domyślnie Kinnoull Hill

No to ja zaraz za Markiem i jego postem. i moja wersja Kinnoull Hill. Jak juz Marek pisał, a ja powtórzę, chmury były bardzo ciężkie i nie doczekaliśmy się błysku słońca... niemniej jednak coś tam próbowałem wykrzesać.
    Większa wersja pod przykrywka...

| Nikon D200 | Nikkor 80-200@80mm | ISO 100 | f/8 | 1/2 sek | Polaryzator | Panorama z 5 poziomych kadrów |
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Śmiem twierdzić że Twoja wersja kolor lepsza, i poziom tez jakby bardziej na miejscu
    Aparat, jakieś obiektywy i torba używana.

Domyślnie

Przyjemnie się patrzy na tego jamnika szczególnie pod przykrywką.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Kolor na chmurach i na wzgórzach nie wygląda dobrze, nawet jeśli wziąć poprawkę na perspektywę powietrzną, to jest sporo za niebiesko. O żółtym już nie wspomnę...
    Poniżej wzgórz jest okey, kadr też przyjemny

Pozdrawiam! =]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta
    Kolor na chmurach i na wzgórzach nie wygląda dobrze, nawet jeśli wziąć poprawkę na perspektywę powietrzną, to jest sporo za niebiesko. O żółtym już nie wspomnę...
    Poniżej wzgórz jest okey, kadr też przyjemny

Pozdrawiam! =]
    A dla niektorych jest za plastikowo... Cenie twoje zdanie, ale tym razem sie czepiasz tych niebieskosci.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Okey, spoko. Piszę to co widzę i to jak czuję, szczerze.
    Seba przecież bym Tobie nie skłamał...

Domyślnie

Sebek....chyba światła nie miałeś i próbowałeś to obróbką ratować. Dla mnie kolor niezbyt tym razem. Dawaj szybciutko inne z tego miejsca - i już nie w takim jamniku
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Bartku, tylko takie bedzie, brakolo swiatla i nie zamierzam forsowac wiecej kadrow... ale napewno tam wroce...

Uprawnienia umieszczania postów