Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 39

Wątek: Autorski Album

Domyślnie

Woldemorth -jak sie mieszka poza PL, to dopiero wtedy czlowiek sobie pewne rzeczy uswiadamia duzo rzeczy ma wplyw na to zebym mogl robic to co robie i to jest wlasnie jedna z nich. Poniewaz nie wspolpracuje z nikimi z PL, bo nie ma rynku, nie ma galerii, a i zdjec nie robie w PL, to takie zmiany zdecydowanie wplywaja na wszelkie kontakty.

Domyślnie

Jestem ciekaw tego albumu
    Już do mnie jedzie
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Gdzie w PL można go kupić ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janusz nadolski Zobacz posta
    Gdzie w PL można go kupić ?
    W chwili obecnej nie ma dystrybutora w PL. Ksiazka jest dostepna przez moja strone (sygnowane i podstemplowane kopie), lub najblizej przez brytyjskiego Amazona.

Dla osob, ktore nie maja PayPala moge podac dane do przelewu na konto na PW.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MEGALOPOLIS Zobacz posta
    W chwili obecnej nie ma dystrybutora w PL. Ksiazka jest dostepna przez moja strone (sygnowane i podstemplowane kopie), lub najblizej przez brytyjskiego Amazona.

Dla osob, ktore nie maja PayPala moge podac dane do przelewu na konto na PW.
    To ile to w PLNach wychodzi wraz z kosztami przesyłki? Zaprawdę zacna pozycja i piękne kadry szkoda by było nie mieć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hackermuz Zobacz posta
    To ile to w PLNach wychodzi wraz z kosztami przesyłki? Zaprawdę zacna pozycja i piękne kadry szkoda by było nie mieć
    wysle na PW, bo nie chce zeby nas tu moderacja zjadla

Domyślnie

W najnowszym numerze (Luty, numer 92) magazynu SCHWARZWEISS (Niemcy), można znaleźć moje portfolio oraz artykuł o pracy nad MEGALOPOLIS. Wszystkich entuzjastów fotografii czarno-białej zachęcam do zapoznania się, bo to jeden z nielicznych takich magazynów w europie.

Natomiast forumowicze z USA, mogą się spodziewać obszernego portfolio z dużą ilością zdjęć (oraz tekstem na temat pracy nad serią) w nadchodzącym numerze Lenswork (Marzec/Kwiecien, numer 105). Polecam, magazyn znany jest z niezwyklej jakości druku.

Przy okazji chcialbym poinformowac, ze sygnowane kopie ksiazki sa tez dostepne w Tokyo Arts Gallery oraz na Amaznie w JP.

Ostatnio edytowane przez MEGALOPOLIS ; 08-02-2013 o 10:50

Domyślnie

Bardzo miło patrzeć, jak komuś udaje się skutecznie realizować swoją pasję.
    Gratulacje!
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

W zeszlym tygodniu ukazala sie recenzja Megalopolis w The Wall Street Journal:

a tak jak juz wczesniej wspominalem, 12 stron ze zdjeciami z Megalopolis mozna juz zobaczyc w najnowszym numerze Lenswork:

Domyślnie

Super. Gratulacje!
    Oby się sprzedawał jak świeże bułeczki.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów