Close

Strona 395 z 556 PierwszyPierwszy ... 295345385393394395396397405445495 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 941 do 3 950 z 5556

Domyślnie

Mój ma nr 603 2xxx i też śmiga bez problemów.
    Marek
    D800 + parę szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Bankowo nie w Saturnie widzialem bo u mnie Saturna nie ma. W jakimś małym sklepie to być musiało, może w FJ.
    W FJ wszystkie D800 zostały wycofane ze sklepów.
    że jakby coś - to nic

rx100 blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downandout Zobacz posta
    A to niby dlaczego?

Domyślnie

Powody nie zostały podane, można sobie gdybać.
    że jakby coś - to nic

rx100 blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    Panowie, jak podajecie czesc numeru seryjnego to dajcie pierwsze dwie cyfry z wlasciwego numeru puszki, bo na przykład miedzy 81 a 89 tys to jest jednak spora roznica
    Błagam, przestańcie już doszukiwać się nie wiadomo czego. Jakiś teorii spiskowych. Powiązań nr seryjnych z rzekomymi usterkami, których odsetek to pewnie jakiś promil...
    Dopełnieniem czary śmiechu będzie - a już widywałem tu takowe prośby - żebyście się dzielili informacjami gdzie zakupiliście konkretny egzemplarz. Wiadomo nie od dziś, że niektórzy mają egzemplarze "ostre i wyselekcjonowane" ze tajemnej taśmy produkcyjnej dla klientów specjalnych
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Eeeeee to ciekawa sprawa, a o prawdziwych powodach pewnie nikt się nie dowie, chyb, że poznamy je po cenach wystawionych aparatów. Może ktoś tam się obudził i doszedł do wniosku, że przymiotnik "firma troskliwa" wart jest jedna nawet kosztownej akcji serwisowej.

Domyślnie

Coś w tym jest. Dzwoniłem do FJ w Krakowie na Zakopiańskiej i przy rozmowie o obiektywie zapytałem panią o dostępność D800. Pani poinformowała mnie że D800E jest dostępne , natomiast D800 kazano jej odesłać do centrali. Powodów nie podano.
    Fuji : X-T1 , X-PRO1 + różne szkła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    Eeeeee to ciekawa sprawa, a o prawdziwych powodach pewnie nikt się nie dowie, chyb, że poznamy je po cenach wystawionych aparatów. Może ktoś tam się obudził i doszedł do wniosku, że przymiotnik "firma troskliwa" wart jest jedna nawet kosztownej akcji serwisowej.
    w pracy będę we wtorek, postaram się coś dowiedzieć.
    że jakby coś - to nic

rx100 blog

Domyślnie

Ludzie, nie doszukujcie się spiskowych teorii - może po prostu FJ sprzedaje większą ilość naraz jakiemuś klientowi? A Nikon Polska w danym momencie powiedział, że termin realizacji zamówienia na te aparaty to 2-3 tygodnie i FJ nie może czekać? Więc łatwiej mu ściągnąć ze sklepów.
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Wszystkie egzemplarze, circa 100 szt? ZUS aparatów chyba nie potrzebuje
    że jakby coś - to nic

rx100 blog

Strona 395 z 556 PierwszyPierwszy ... 295345385393394395396397405445495 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów