Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Ostatnie

Domyślnie Ostatnie

...w roku 2012, czyli 31.12.2012. Musiałem to zrobić co by rok kalendarzowy zamknąć w normalny sposób

1.

2.

Domyślnie

Szczesliwego Nowego Roku... zdjecia swietne jak zawsze ale na 2 troche z czerwonym przesadziles. Zapewne dzialanie czerwonego wina Jedynka jest bajeczna.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Szczesliwego Nowego Roku... zdjecia swietne jak zawsze ale na 2 troche z czerwonym przesadziles. Zapewne dzialanie czerwonego wina Jedynka jest bajeczna.
    Dzięki i wzajemnie. Zapewne na 2. czerwień jest dużo cieplejsze od poprzedzającego go zdjęcia ,ale to już taka natura

Domyślnie

Jedynka- piękna
    Trochę szkiełek, jakieś tam ciało, i sztuczne światło.

Domyślnie

Oba zdjęcia piękne, mnie na tej 2 ta czerwień przeszkadza tylko na ścianach budynku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Romano H. Zobacz posta
    Oba zdjęcia piękne, mnie na tej 2 ta czerwień przeszkadza tylko na ścianach budynku.
    Tam akurat najwięcej tego światła pada
    Może faktycznie u mnie troszkę inaczej to widać

Domyślnie

Fajne oba, każde na swój sposób, jedyna cecha wspólna to światło. Dobrze się ogląda takie foty. Szczęśliwego.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Fajne oba, każde na swój sposób, jedyna cecha wspólna to światło. Dobrze się ogląda takie foty. Szczęśliwego.
    Podziękował i wzajemnie

A światło faktycznie w ostatni dzień roku mnie nie zawiodło

Domyślnie

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku
    Twój 31.12 na zdjęciach wygląda nieco odmiennie od naszego krajowego

Domyślnie

Miks tej pofalowanej podlogi i swiatla na 1 bajeczny. 2 tez spoko, pasuje mi ten mocno pociagniety czerwony. No moze na skrajnym budynku z lewej troche rzuca za bardzo sie w oczy.
    Ale ogolnie to przyjemnie.

Szczesliwego...
    Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 02-01-2013 o 13:20
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów