Close

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 87

Domyślnie pytanie do modow o podpisy w stopce

kto mi znowu wycial podpisy za ktore zaplacilem za 5miesiecy z gory (od listopada)?
    to juz drugi raz taka sytuacja

Domyślnie

aha podpis juz zedytowalem wczesniej zostala tylko kuchnia azjatycka i dopisek ze podpisy niezgodne z regulaminem

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Korzystając z okazji zapytam, bo temat podobny: czy da się coś zrobić z tą bandą gimnazjalistów, która próbuje pozycjonować strony za pomocą linków w stopce/poście? Przecież niektóre śmierdzą na kilometr, dzisiaj pojawił się rekordzista: pozycjonował się w stopce, nazwie konta i awatarze. Oczywiście raportuję na bieżąco, ale już mnie krew zalewa...

Domyślnie

A czy przypadkiem nie miał być zmieniany kolor po opłaceniu komercyjnej stopki?
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

a 17-tego zmienił się właściciel forum - może to ma z tym związek, i mogą np. zapanować zupełnie nowe zwyczaje - w tym i inne ceny

Domyślnie

Prosimy jeszcze o chwilę cierpliwości. Wszelkie podpisy komercyjne zostaną uregulowane, myślę że po zmianie silnika forum wszyscy odczujemy poprawę.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Niestety, nie mamy informacji o opłaconej stopce. Do czasu wyjaśnienia zamykamy sprawę. Napiszę do Piotra w tej sprawie.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Bardzo dojrzały jest sposób, w jaki to rozwiązaliście. Jak wiadomo, marszull pojawił się na forum wczoraj i na pewno ściemnia, tak naprawdę reklam nie opłacił. Jakiś naiwniak pewnie by się nabrał i pozostawił mu linki do czasu wyjaśnienia sprawy, ale Wy na szczęście jesteście bystrzejsi! Bardzo słusznie, że mu znowu linki podmieniliście!

PS. Nigdy nie komentowałem tego co się tu dzieje, ale ostatnio czuję że dzieje się źle. Proszę o usunięcie spod mojego awatara znaczka "wspieram nikoniarze.pl". Dawno nie wspierałem, i wspierać już nie chcę. To już nie jest ta społeczność, do której dołączałem. Zobaczymy w jakim kierunku pociągnie forum nowy właściciel.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Bardzo dojrzały jest sposób, w jaki to rozwiązaliście. Jak wiadomo, marszull pojawił się na forum wczoraj i na pewno ściemnia, tak naprawdę reklam nie opłacił. Jakiś naiwniak pewnie by się nabrał i pozostawił mu linki do czasu wyjaśnienia sprawy, ale Wy na szczęście jesteście bystrzejsi! Bardzo słusznie, że mu znowu linki podmieniliście!

PS. Nigdy nie komentowałem tego co się tu dzieje, ale ostatnio czuję że dzieje się źle. Proszę o usunięcie spod mojego awatara znaczka "wspieram nikoniarze.pl". Dawno nie wspierałem, i wspierać już nie chcę. To już nie jest ta społeczność, do której dołączałem. Zobaczymy w jakim kierunku pociągnie forum nowy właściciel.
    dzieki

jak dostane fakture od Piotra to mam wkleic screena?
    a tu kawalek korespondencji z Piotrem z listopada

"Witam Cię Marcinie.

Podaję numer konta: ...........

Już piszę do modów że masz opłacone i nie chcesz niebieskiego"

wystarczylo wyslac mi wiadomosc, zreszta wyjasnilem po drugim (sic!) skasowaniu mi podpisu i na PW i po to zalozylem ten watek
    nie jestem tu od wczoraj, i pieniaczem tez nie jestem

PS mam nadzieje ze Piotr sie nie obrazi za wklejenie tych kilku zdan
    Ostatnio edytowane przez marszull ; 21-12-2012 o 01:34

Domyślnie

Normalnie jaja jak berety. A swoją drogą chciałem się spytać ile miesięcznie taka przyjemność kosztuje? Bo wertuję różne regulaminy i linka do cennika nie znalazłem.

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów