Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Obrażeni

Domyślnie

Powiem tak,mam ptaszka w swoim zbiorze i o wiele lepiej wyszedł jak w tym przypadku... od patyka na którym sama ptaszyna siedzi
    Ale miałabym obawy wstawić na forum bo wiem jaka byłaby reakcja tutaj bywających ...zatem zatrzymam dla siebie.
    To zdjęcie zupełnie mi nie odpowiada pod względem jak i kadru tak i ostrości czyli ogółem wykonania.
    Panowie,stali bywalcy fotografii ptaszków doskonale wiedzą jakie ptaszyny i w jakim wykonaniu są w tym dziale przedstawiane.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez _Edyta_ Zobacz posta
    Powiem tak,mam ptaszka w swoim zbiorze i o wiele lepiej wyszedł jak w tym przypadku... od patyka na którym sama ptaszyna siedzi
    Ale miałabym obawy wstawić na forum bo wiem jaka byłaby reakcja tutaj bywających ...zatem zatrzymam dla siebie.
    To zdjęcie zupełnie mi nie odpowiada pod względem jak i kadru tak i ostrości czyli ogółem wykonania.
    Panowie,stali bywalcy fotografii ptaszków doskonale wiedzą jakie ptaszyny i w jakim wykonaniu są w tym dziale przedstawiane.
    A mogłabyś rozwinąć? Bo mówisz bardzo zagadkowo, tajemniczo i sam nie wiem o co do końca chodzi.

Domyślnie

Wyszło b.sympatycznie,bo i obiekt milusi...tyle.Na pewno nie jest to atlasik,ale czy musi.....?
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Atlasikami mógłbym zawalać forum codziennie, znudziły mi się już Choć i tak one właśnie wzbudzają największe zainteresowanie, oraz "im bliżej ptaka tym lepiej"
    Cytat Zamieszczone przez _Edyta_ Zobacz posta
    Cieszę się że masz lepsze zdjęcie od mojego, szkoda tylko że go nie pokażesz
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Bo tak to już jest - najwięcej do powiedzenia na temat zdjęć mają CI co nie zamieszczają zdjęć
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Kamil - fajowa ta fotka
    Pozycja raniuszka, ten liść - super.

Pozdrawiam

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów