Z czego wam się bardziej fotki podobają?? Proszę o własne opinie.
Szukaj
Z czego wam się bardziej fotki podobają?? Proszę o własne opinie.
Najbardziej podobają mi się fotki dobre.
D80+MB-D80|Tamron 17-50/2,8|Nikkor 50/1,8|SB-800|Camera Flip Flash Bracket|3 x SanDisk Extreme III 2GB|Kingston Standard 2GB
Chyba ktoś ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem albo ja z pisaniem. Chodzi mi o porównanie d40 do k100d co było napisane w temacie. Widzę, że cięte riposty dostaję na furum nikona
, na forum pentaxa bywa lepiej.
Dzięki za wiele uzasadnionych odpowiedzi.
TEMAT ZAMKNIĘTY
mrucek, i mcb też - gdy oglądam gdzieś zdjęcia, nie jestem w stanie rozróżnić, które jakimi aparatami były robione. Dlatego najbardziej podobają mi się fotki ze świata![]()
Zgadzam się z przedmówcą...
Generalnie to nie aparat robi zdjęcie tylko fotograf... Dobry fotoggraf zrobi dobre zdjęcie przy pomocy Fuji S5600 (wystarczy obejrzeć fotki z cyberfoto)... A jak ktoś nie potrafi robić dobrych fotek to i 5D nie pomoże, może wtedy kupić sprzętu za kupę kasy a i tak będzie robił gorsze niż niektórzy takim S5600... Więc to nie kwestia aparatu tylko umiejętności przede wszystkim... Aparat stoi dopiero na 3 miejscu...
Spytasz co na 2. ?? Na drugim stoi optyka... Jeśli chodzi o lustrzanki to ważniejsze są szkła niż puszka...
D700 | D40 | N50/1.8 | N35/1.8 | N18-55 | SB900
Skontaktuj się z nami