Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: POświata

Post POświata

Opinie mile widziane.

Ostatnio edytowane przez kherrowca ; 04-12-2012 o 20:26 Powód: zbyt ciemno

Domyślnie

łeeee, czemu takie sztucznie rozmazane tło? :c
    d5000
    KOBIETA

A czemu nie?

Domyślnie

kiepsko. Nie dość że sztucznie rozmazane tło to uwagę najbardziej zwraca to coś niebiesko-zółte. Kadrowo to jakies nieporozumienie że o świetle nie wspomnę. Nie szkoda było czasu na robienie czegokolwiek z tym zdjęciem ?

To coś "niebiesko-żółte" to pociąg. Myślę,że nie, ponieważ dzięki temu usłyszałem takie oceny, które na pewno mi się przydadzą. A rozmycie dałem dlatego, aby właśnie odciągnąć uwagę od tego "czegoś". A co nie tak z kadrem i światłem? Warunki wtedy nie były za dobre.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kherrowca Zobacz posta
    T A co nie tak z kadrem i światłem? Warunki wtedy nie były za dobre.
    1. Na początek zakryj zdjęcie od góry do wysokości głowy modelki, a zauważysz, co z kadrem nie tak... jeśli nie, to znaczy, że dłuuuuuuuuga droga przed Tobą...

2. Czytaj - nie forum - literaturę traktującą w temacie zdjęć, które Cie interesują (portrety jak mniemam) i oglądaj, oglądaj, oglądaj... Lepszych. Podpatruj, wyciągaj wnioski, na koniec pytaj - a nie zastanawiaj się nad oczywistościami.

3. To nie warunki robią zdjęcia TYLKO ty... No może poza reporterką, to TY ustalasz zasady...

Domyślnie

Sztuczne, nie pasuje ta "POświata".. kadr jest do bani - widać za ciasno modelce ale za to nad głową od *** miejsca - po co? To chyba modelka jest najważniejsza, chyba że, celem tego zdjęcia było ukazanie trawki oraz kolorowego ?pociągu/tramwaju? czy co tam jest. Jeżeli chcesz kogoś pokazać na zdjęciu, to 90% kadru ma być na osobie, która jest fotografowana.
    Nieważne czym - ważne jak!

Dziękuję za trafne sugestie.

Uprawnienia umieszczania postów