Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hydra_nt Zobacz posta
    Tylko to są karty Quadro, za 250zł raczej się takiej nie znajdzie
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Jedziesz, lub pasywnie a za reszte kupisz ze dwa wentyle ciche dobrej jakosci i zalozysz na budzie do wywolania obiegu powietrza, uwierz mi, ze wole dwa duze wentylatory wolnoobrotowe niz jeden maly zadymiarz od grafiki
    Wierzę. I tak właśnie mam w budzie. Chociaż wentyle muszę zakupić nowe, bo te czteroletnie Thermalrighty, które wietrzą wnętrze, jakiś czas temu zaczęły rzęzić, więc ich czas już minął.
    Co do karty, to się jeszcze zastanawiam, czy jednak nie wziąć czegoś nieco mocniejszego, bo jednak co kilka lat (tak, tak co kilka lat - proszę się nie śmiać) mnie nachodzi i sobie odkopuję jakąś gierkę.

I tak sobie myślę, że albo to będzie coś pokroju GT610, albo GTX550Ti.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Tylko to są karty Quadro, za 250zł raczej się takiej nie znajdzie
    Nie, to wszystkie karty z CUDA.
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kurtz Zobacz posta
    Nie, to wszystkie karty z CUDA.
    nie wszystkie,
    http://www.adobe.com/pl/products/pre...ech-specs.html

Poza tym i tak wykorzystuje to jedynie do obracania i powiększania przy grafice 2D. Inne programy graficzne, np do składania panoram też wykorzystują ATI/AMD Stream.

Domyślnie

Mowimy o Photoshopie cyz Premiere w koncu?
    d70s + N18-70 + N55-200

Domyślnie

srr, mój błąd nie zwróciłem uwagi, choć wydaje mi się że oba programy są oparte na tym samym silniku. W każdym razie nie zmienia to faktu że i Cuda i Stream są wykorzystywane do obracania i zoomowania itp. Jest jeszcze oczywiście obsługa OpenGL.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów