Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: czacha dymi :)

Domyślnie

Z koncepcją jak z dupą, każdy ma swoją. SUPER

Domyślnie

Tylko że teraz wszystkie ptaki są w głębi ostrości - nawet takie, które być zdecydowanie nie powinny. Nie wygląda to dobrze. Zdjęcia też nie. W świetle zastanym jest jakiś klimat, a w oświetleniu postaci nie ma żadnego.

Domyślnie

Mnie w odbiorze przeszkadza nieokreślone tło w jedynce - za ciemne aby stanowiło element kompozycji, za jasne, żeby zupełnie przenieść uwagę na modelke.

Na drugim ptaki są dorysowane poza wyznaczoną przez fotografię GO i korekcja stopniowa z prawej strony ciut za agresywna jak dla mnie.

Poza tym ciekawe
    Pozdrawiam

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    D90 | N 18-105 VR | N 50 1.8 D | SB-700 | Velbon Sherpa 600R | Lowepro Inverse 200 AW

Domyślnie

2 zdecydowanie lepsza. Bardzo mi się podoba. Coś w sobie ma co przyciąga.
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janusz nadolski Zobacz posta
    Z koncepcją jak z dupą, każdy ma swoją. SUPER
    Żebyż to jeszcze była prawda...
    Koncepcję każdy woli swoją, a co do drugiej części powiedzonka, to "krowy sąsiada zawsze mają pełniejsze wymiona"
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

hmmm. Na nie jestem. Przypomina mi to kiczowate wyklejanki slubne w stylu kaczuszek w parku. Nie kumam kompletnie zamysłu a tym bardziej jego realizacji. Klimatu nie ma tu żadnego bo wszelki mozliwy do osiągnięcia klimat zabiłes skutecznie rozkładem światła. Przywaliłeś lampą modelce nie martwiąc sie o resztę. Dziwnie to wygląda i do mnie nie trafia

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów