Close

Strona 1437 z 1948 PierwszyPierwszy ... 437937133713871427143514361437143814391447148715371937 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 14 361 do 14 370 z 19477

Wątek: Humor

Smile :)

Wchodzą trzy dziewczyny do autobusu:
    brunetka, blondynka i ruda.
    Mają ze sobą trzy duże worki.
    Idzie kontrola, a dziewczyny nie skasowały biletu, więc wchodzą do tych worków.
    Kontrola potrząsa pierwszym workiem, w którym jest brunetka.
    A ona mówi: HAU HAU...
    Potrząsa drugim w którym jest ruda a ona: MIAŁ, MIAŁ...
    Potrząsa trzecim, w nim jest blondynka a ona na to: kartofle.

Do bacy wypasającego owieczki przyjeżdża pobliską drogą nowoczesnym samochodem ubrany w garnitur człowiek w średnim wieku.
    Po wyjściu z samochodu pyta:
    - Baco, co tu robicie? Wypasacie owce?
    - Tak, panocku.
    - A baco, jak wam powiem ile macie tych owiec dokładnie, to dacie mi taką jedną, do upieczenia?
    - Dobrze, panocku, domy.
    Przyjezdny wrócił do samochodu, wziął laptopa, telefon satelitarny, połączył się z siecią, ciągnął dane z satelity, przetworzył, popracował chwile nad programem, który mu to policzył i mówi:
    - Baco, macie tu na tej łące 347 owieczek.
    - Dobrze panocku, to wybierzcie sobie jedną.
    Przybysz wybrał sobie jedną, ładną, białą, a baca mówi:
    - Panocku, a jak ja wom powim, kim wy jesteście, to oddacie mi ją?
    - Dobrze, oddam.
    - No panocku, to wy jesteście konsultant Unii Europejskiej do spraw rolnictwa.
    - A skąd to wiecie, baco?
    - Ano tak: jeździcie drogimi samochodami, pchacie się gdzie was nikt nie prosi, zabieracie biedniejsym od wos i nic wiecie o mojej pracy! Oddajcie mi mojego psa!
    Pozdrawiam

Pani Jola

Domyślnie

nie wiem czy było ale fajny blog handlarza samochodów -> http://blog-skup-aut-bielsko.blogspo...a-wyssana.html
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Kino akcji...

Backstage

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez audifan91 Zobacz posta
    kiedys widzialem podobny motyw ale dziewczyna stala w malym korytarzu hotelowym.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos..._z_Marsa_.html
    i jeden z komentarzy:
    Niebo wypalone, horyzont krzywo, ogólnie kompozycja leży.

"Amatorzy zbudowali Arke, Profesjonalisci Titanica..."

Domyślnie

Pewien facet został członkiem bardzo ekskluzywnego klubu nudystów. Podczas pierwszej wizyty na plaży postanowił się trochę rozejrzeć. Rozebrał się i poszedł na spacer. Po drodze zauważył rewelacyjną kobietę i momentalnie mu stanął. Kobieta to zauważyła podeszła i pyta:
    - Wzywał mnie pan?
    Facet na to:
    - Nie, o co chodzi???
    Kobieta uśmiechnęła się i mówi:
    - Pewnie jest pan tu nowy. Tu jest taka zasada że jak komuś stanie to znaczy że mnie wzywał
    Nie bawiąc się w dalsze wyjaśnienia kobieta zrobiła gościowi loda. Facet uchachany idzie dalej myśli sobie, że warto by było saunę też zwiedzić. Tak więc wszedł do sauny usiadł sobie i pierdnął. Po chwili pojawił się wielki zarośnięty koleś i pyta:
    - Wzywał mnie pan?
    Facet na to:
    - Nie, o co chodzi???
    Zarośnięty koleś uśmiechnął się i mówi:
    - Pewnie jest pan tu nowy. Tu jest taka zasada że jak ktoś pierdnie to znaczy że mnie wzywał.
    Następnie nie bawiąc się w dalsze wyjaśnienia koleś wyr.chał nowego członka klubu nudystów. Obolały facet idzie do biura klubu gdzie wita go uśmiechnięta, naga recepcjonistka:
    - Czym mogę służyć?
    Facet na to:
    - Tu moja karta członkowska i klucz do szafki na ubrania. Możecie zatrzymać 500$ wpisowego
    Recepcjonistka na to:
    - Ale jest pan tu dopiero od kilku godzin nawet nie poznał pan naszych wszystkich atrakcji!!!
    - Słuchaj paniusiu mam 58 lat. Staje mi raz na miesiąc, ale pierdzę przynajmniej trzydzieści razy dziennie...

Aula. Wykłady prowadzi już starszy wiekiem profesor. W pewnym momencie zwraca się do studentów:
    - Za moich czasów nieobecność na zajęciach usprawiedliwiona była w dwóch przypadkach: po pierwsze - kiedy umarł ktoś bliski z rodziny, po drugie - choroba udokumentowana zwolnieniem lekarskim.
    Z końca sali dobiega komentarz:
    - Panie profesorze, a jeżeli ktoś jest skrajnie wyczerpany seksem?
    Cała sala wybucha śmiechem, a profesor po krótkim zastanowieniu odpowiada:
    - W twoim wypadku - możesz po prostu pisać drugą ręką...
    Ostatnio edytowane przez kakersik ; 28-11-2012 o 22:41 Powód: by nie pisać post pod postem
    Pozdrawiam, Karol.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARTINK Zobacz posta
    kiedys widzialem podobny motyw ale dziewczyna stala w malym korytarzu hotelowym.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos..._z_Marsa_.html
    i jeden z komentarzy:
    Niebo wypalone, horyzont krzywo, ogólnie kompozycja leży.
    nie no, to juz przegiecie, sam bym sie pewnie obs#@ł ;D co innego w korytarzu (ogladalem) a co innego w windzie...zamknietej windzie....masakra

How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Strona 1437 z 1948 PierwszyPierwszy ... 437937133713871427143514361437143814391447148715371937 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów