Pięknie zbudowana jest ta dziewczyna z drugiego filmiku.
Szukaj
Pięknie zbudowana jest ta dziewczyna z drugiego filmiku.
Taniec z pierwszego wyglada jak teknotronik po paru glebszych, a sama reklama to nic specjalnego jak na japonskie standardy. Za to laska z drugiego filmiku nadaje sie do tarcia chrzanu co najwyzej![]()
Odświeżająca maseczka do twarzy.
Bierzemy trochę kiszonej kapusty. Układamy ją na talerzu. Dodajemy odrobinę posiekanej w kostkę cebuli i ćwierć startego jabłka. Polewamy delikatnie olejem rzepakowym.
Tak przygotowaną kapustą zagryzamy dwie pięćdziesiątki wódki.
Twarz błogo się uśmiecha i odświeża.
Pursue happiness with diligence
Do taksówki w Londynie wsiada skłócona para Polaków. Nie odzywają się.
Taksówkarz próbuje zagaić rozmowę. Angielski zna tylko mężczyzna.
T: Where are you from? - pyta faceta
M: I'm from Warsaw.
T: Oh - I know this city, I have been there last year. Wonderful city, beautiful girls. I have had there the best sex in my life!
K: Co się pytał?
M: Pytał skąd jestem. Mówi, że był w Warszawie i mu się bardzo podobało.
T: Where is she from?
M: She's from Cracow.
T: Oh - I know this city, too. I have had the worst sex in my life there! Terrible...
K: Co mówił?
M: Powiedział, że skądś Cię zna.
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
W nocy Kowalski wraca pijany do domu. Żona śpi, w sypialni jest zupełnie ciemno. Kowalski przez chwilę obija się o meble, w końcu zdenerwowany woła:
- Ty, Zocha! Zacznij narzekać, bo nie mogę znaleźć łóżka!
Pursue happiness with diligence
Fajna laseczka, ale cóż jest powalająco śmiesznego w tych ich durnych podrygach to ja za cholerę nie rozumiem...
... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...
Co człowiek (lub stan w jakim się znajduje) to inne poczucie humoru![]()
Shao, ty masz inny próg dyskryminacji. Poza tym gdybyś popytał męskiej części gatunku, to jakieś zajęcie, poza tarciem chrzanu, by jej wykombinowaliZa to laska z drugiego filmiku nadaje sie do tarcia chrzanu co najwyzej![]()
R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog
Kobieta bez krągłości jest jak jeansy bez kieszeni - nie wiadomo, gdzie umieścić ręce.
POZDROWIENIA
'' Fotografie są jak cebula --- mają warstwy '' Shrek
Skontaktuj się z nami