Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

numeracja
    za dużo zdjęć
    moim zdaniem lepszy efekt byłby gdybyś użył 35 1.8 i delikatne rozmył tło.
    po co mi te szczegóły w oddali? drzewa? znaki drogowe? pole?
    a samochód ładny

z regulaminu
    18. Maksymalna ilość publikowanych zdjęć w jednym wątku - 10. W działach: "warsztaty i plenery", "reportaż", "turystyka fotograficzna", "fotografia okolicznościowa" dopuszcza się publikację do 15 zdjęć w jednym wątku. Wszystkie muszą być numerowane (nad zdjęciem) by ułatwić ich komentowanie innym użytkownikom. Wątki z większą ilością zdjęć będą usuwane bez podania przyczyny. Dopuszcza się w wątku dodanie zdjęcia zmodyfikowanego przez autora lub zasugerowanego przez innego uczestnika dyskusji.
    Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
    Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sokolnik Zobacz posta
    numeracja
    za dużo zdjęć
    moim zdaniem lepszy efekt byłby gdybyś użył 35 1.8 i delikatne rozmył tło.
    po co mi te szczegóły w oddali? drzewa? znaki drogowe? pole?
    a samochód ładny

z regulaminu
    18. Maksymalna ilość publikowanych zdjęć w jednym wątku - 10. W działach: "warsztaty i plenery", "reportaż", "turystyka fotograficzna", "fotografia okolicznościowa" dopuszcza się publikację do 15 zdjęć w jednym wątku. Wszystkie muszą być numerowane (nad zdjęciem) by ułatwić ich komentowanie innym użytkownikom. Wątki z większą ilością zdjęć będą usuwane bez podania przyczyny. Dopuszcza się w wątku dodanie zdjęcia zmodyfikowanego przez autora lub zasugerowanego przez innego uczestnika dyskusji.
    Sorki już poprawiłem
    1 listopada jeszcze nie miałem 35 Ale od dzisiaj już jestem jej posiadaczem. Teraz tylko się zebrać i porobić parę fotek
    D5100 + 18-105 + 35 1,8

Uprawnienia umieszczania postów