Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: Mgłolas

Domyślnie

Super że się podoba, znaczy dobry trop. Dzięki.

Domyślnie

No pięknie... świetne kolorki
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

Chyba zacznę focić krajobraz - piknie
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Jest "moc" i zatrzymuje na dłuższą chwilę.
    Nikon D90

Domyślnie

Ogólnie super, ale zgodzę się z Bartkiem odnośnie niebieskiego - czy pomagałeś mu w osiągnięciu takiego odcieniu? O ile niebieskie niebo jest ok, to trochę mnie dziwi, że ten niebieski niejako "wlewa" się także z lewej strony, między choinki. Możesz powiedzieć, jak był tam ukształtowany teren?

Domyślnie

Bajerancko jest. Kolory swietne, na gorze chlodno, na dole cieplo. Kadr jak najbardziej...Wszystko mi tu gra.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Jak tak będziesz "rzeźbił" to niedługo zostaniesz rzeźbiarzem świetnie skomponowana fota
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

bardzo dobra fota, nie mam nic do dodania niż to co już zostało napisane
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Domyślnie

przyłączam się do gratulacji. Głównie podoba mi się to, że nie zawaliłeś tego zdjęcia obróbką, a wręcz przeciwnie. Świetne zdjęcie.
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Ogólnie super, ale zgodzę się z Bartkiem odnośnie niebieskiego - czy pomagałeś mu w osiągnięciu takiego odcieniu? O ile niebieskie niebo jest ok, to trochę mnie dziwi, że ten niebieski niejako "wlewa" się także z lewej strony, między choinki. Możesz powiedzieć, jak był tam ukształtowany teren?
    Teren ostro spadał w stronę Dunajca. Tyle że chował się w mgłach. Miejscowo nic nie domalowywałem, raczej działałem na całej klatce. Być może niższe, zimniejsze partie mgieł zlały się z kolorem nieba.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów