Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tu i tam...

Question Ciezko chodzacy pierscien zoomu...

Chciałbym zasięgnać porady, poznać opinie i ew. czego moge sie spodziewac po cenach i naprawie tego problemu...

Mam Nikona 80-200 2.8D ED new (wersja z obrotowym zoomem) i ciezko chodzi w nim pierścień zoom-a... mialem wczoraj na meczu koszykówki zobaczyc drugi egzeplarz po raz pierwszy i w nim chodzilo wszystko o wiele lżej i prawidłowo... O ile w czasie portretów mi to nie przeszkadz to na meczu musze sie porzadnie nakrecic i włozyc to troche wiecej sily zeby zlapac momenty...

W związku z tym chciałbym oddać go do serwisu...

Pytanie teraz tylko:
    1. Gdzie? (polska, niemcy) jakies dane kontaktowe / wysyłkowe... + strona www z informacjami...
    2. Jak wygląda procedura oddania do serwisu - nigdy czegos takiego nie robilem jeszcze wiec prosze o info
    3. Jaki jest czas realizacji naprawy
    4. Jakich kosztów mogę się spodziewac? moze ktoś już miał coś takiego robione...

Z góry dziękuję za wszelką pomoc )

Domyślnie

Admin miał podobny problem , więc zagadaj do niego , serwis mu zrobił ale było to kilka lat temu i chyba 1,5 kosztowało
    Ja mam podobnie też mi ciężko chodzi przy 70-200 ale narazie nie jest to aż tak uciążliwe.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Tu i tam...

Domyślnie

Który admin? tego działu? Dziękuje za info...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yozz84 Zobacz posta
    Który admin? tego działu? Dziękuje za info...
    A jest ich więcej ? Według mnie :

Admin jest tylko jeden!
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Uprawnienia umieszczania postów