Szukaj
Cię poniooooosłooooo z tymi suwakami
Teraz mi powiedz gdzie się kończy pierwszy, a zaczyna drugi plan.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Miejsce ciekawe i duży potencjał na ładny kadr. Obróbkowo niestety klapa. Postaraj się jeszcze raz podejść do tematu.
Za dużo fill light i clarity (jeżeli to LR)
Sent from my Lumia 800 using Board Express
Flickr D600 + S14mm 2.8 + S35mm 1.4 + T90mm 2.8 + lampy
za bardzo zaszalales z wyostrezniem, az w oczy kuje![]()
Człowiek całe życie się uczy...
Dziękuje za uwagi, no może troszkę mnie poniosłoPostaram się poprawic
![]()
Ok, tak na szybkiego spróbowałem zrobić troszkę łagodniej, może ta wersja przypadnie do gustuna swoja obronę dodam, że PS dla mnie to troszku czarna magia
Wiesz, "co nagle to po diable" tak sądzę patrząc na powyższą odsłonę. Nie chciałbym się wymądrzać, ale w większości przypadków tak się dzieje, kiedy autor postanawia poprawić swoja wcześniejszą odsłonę i robi to już bardziej nie dla siebie, a dla odbiorcy (mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi).
Góry choć piękne, wcale łatwym tematem nie są, więc tym większe jest to wyzwanie, by przedstawić je tak aby widz zapamiętał tą odsłonę, wracał do niej, inspirował się nią...
I tak na koniec jeszcze, im mniej fota zmęczona obróbka tym dla niej lepiej, tak więc nie martw się poziomem wtajemniczenia w Ps-ie, a bardziej poziomem naturalności prezentowanej pracy.
Zatem więcej cierpliwości życzę.
Pozdrawiam! =]
Adam jak najbardziej Cię rozumiem. Spróbuje podejść jeszcze raz do tematu, tym razem juz na spokojnie, chodź z mojego punktu widzenia, druga odsłona jest lepsza od poprzedniejdziękuje wszystkim za uwagi.
Skontaktuj się z nami