Close

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 71

Domyślnie

Qrde coś Iv.pl twierdzi, że obrazki to nie obrazki i nie mogę wyników załadować... Ktoś zapoda wyniki, albo jakie serwery co się teraz używa...
    Kiedy wszystkie znane metody zawiodą przeczytaj instrukcję obsługi...
    "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem, tak
    Świadomie uszczuplającym dochody państwa - bezideowcem"

Domyślnie

Alonso przed kwalifikacjami drugie miejsce i pozycje przed Vet brałby w ciemno. Kimi był dziś mocny i fajnie ze wygrał...
    Nikon Fx

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adolfik9501 Zobacz posta
    Ja się pytam, kto odpowiada za to, że tabliczki są ze styropianu, a nie z mocniejszego materiału, np. żelbetonu
    yhyhyhyy

Dla mnie wyścig dobry ale nie najlepszy, najbardziej szkoda mi Levisa świetne treningi świetne kwalifikacje i wielki pech na koniec, kiedyś za nim nie przepadałem teraz pokazuje że F1 beż niego była by poprostu przeciętna. Gratki dla Kimiego za P1 i za te teksty przez radio ; ) („Leave me alone, I know what I'm doing!”)
    Vergne faktycznie jak by mógł to by jechał pod prąd ; )

Ps.
    Kto to jest Brakujące Ogniwo
    Żabia Księżniczka
    Borsuk
    itp
    Ostatnio edytowane przez MadOnion ; 04-11-2012 o 21:59
    Nikon Fx

Domyślnie

wow, ależ się działo, własnie pooglądałem nagrania, super wyścig, brawo Kimi, tylko jakim cudem z ostatniego miejsca można wylądowac na trzecim ? te dwa wyjazdy SC były jakby pod Vetela, szkoda że zdobył aż tyle punktów. I tez jestem za tym aby te tabliczki były z żelbetu, a krawężniki przy torze miały kolce , ale i tak najlepsze tory to te ze żwirkiem na poboczach, tam wyjazd poza tor to konkretna strata a nie jak na dzisiejszym torze, szybki powrót tuż pod koła tego co jedzie prawidłowo i co najlepsze, sedziowie nie widzieli tam przewinienia, chyba oślepli na chwilkę.
    Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MadOnion Zobacz posta
    (...)
    Kto to jest Brakujące Ogniwo
    Widziałeś facjatę Maldonado...

Cytat Zamieszczone przez MadOnion
    Żabia Księżniczka
    ... i jego kobietę

Cytat Zamieszczone przez MadOnion
    Borsuk
    Moim zdaniem to Boryszuk ubiegł Shaolina w kwestii wypadnięcia Webbera, ale kto ich tam wie, tyle tych pseudonimów operacyjnych w wątkach o F1 się przewija

W kwestii samego wyścigu:

Dość ciekawy, nie powiem. Cieszy wygrana Kimasa, choć ewidentnie Szynkalton był nie do ugryzienia Patrząc co Alonso wyprawia podczas wyścigów, wydaje mi się, że gość naprawdę jest meega dobry. Oczywiście DRS to zło, a już na pewno w takiej postaci.

Co się zaś tyczy Palucha:

- chyba nie ma lepszego toru na odrabianie strat, dwie długie strefy DRS, z tego druga dzięki pierwszej skuteczniejsza;
    - auto "podrasowane" przez noc by było jeszcze szybsze, inne priorytety więc i trza było ustawienia zmienić;
    - śmiech mnie ogarniał jak wyprzedzał po 2 maruderów na jednej prostej, generalnie jazda ze sporymi umiejętnościami, na najniższym poziomie w grze na PSP...
    - wydaje mi się, że powinno się coś jednak pozmieniać odnośnie kar w takim przypadku jak był w niedzielę: koleś dostaje karę, za ryzykowanie z paliwem w Q, ok, przesunięcie na koniec stawki, ale jak się ma do tego "uciążliwość" startu z boksu, skoro można było szperać przy samochodzie?! Za grzebanie powinna być jednak jakaś dotkliwa kara (jak pisałem wcześniej S&G na 10-15 sek. w wyścigu, do odbycia po 20% dystansu), albo zakaz grzebania, ewentualna naprawa/wymiana części na nowe z tymi samymi ustawieniami, a tak zrobiono z RBR rakietę, która ośmieszała inne bolidy, wydaje mi się, że gdyby Vettel startował "normalnie" z czoła stawki, mógłby ukończyć niżej, a tak wraz ze sprzyjającymi okolicznościami wdrapał się na podium. No ale co pan zrobisz, jak nic pan nie zrobisz. Takie były warunki, takie okoliczności - RBR je wykorzystał bardzo dobrze.
    Ostatnio edytowane przez adolfik9501 ; 05-11-2012 o 12:58

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adolfik9501 Zobacz posta
    Widziałeś facjatę Maldonado...
    Facjate widziałem : D śmiało może grać Frankensteina bez charakteryzacji ; )
    Nikon Fx

Domyślnie

Ja jak go widzę, to od razu myślę: "O! Brakujące ogniwo" Nic na to nie poradzę.

Domyślnie

Ale jak w Hameryce brakujące ogniwo wpadnie na palucha i zepchnie go z toru to bedziecie się cieszyć ? bo ja będe
    Coś tam, coś tam .... i jeszcze troszkę ....

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów