Szukaj
I am a Nikon girl
No ładną będzie miała kiedyś pamiątkę. Za 40 lat wstawi na fejsa i będzie szał. Super!
http://rmn1.pl Sony i telefon.
jak najbardziej czuję jesienny klimat - dobry kwadrat![]()
pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei
Bardzo mi się podoba, jesienny nastrój, klimat i to spojrzenie. Nic dodać, nic ująć taka jesienna tęsknota za latem.
Lubię taki sentymentalizm (choć im dłużej się przyglądam to widzę rodzący się uśmiech takie omamy![]()
coś słaba ta jesień. kadr ok.
Moim zdaniem czuć jesień w tym kadrze i kolorystycznie i nastrojowo. Mnie bardzo przypadł do gustu ten portret. Modelka czarująca.
Mnie się kojarzy z tymi strasznymi reklamami PLUSA. Kolorystyka grobowa/ponura. Jeszcze krzyż do góry nogami na szyję i ćwieki i normalnie HORROR. Nie kojarzy mi się to z jesienią... chyba, że macie na myśli 1 listopada.
BRAK KOLORÓW JESIENI=> WESOŁYCH I PRZEPLATAJĄCYCH SIĘ.
Podpowiadają mi tutaj : Coś w deseń "Rodzina Adamsów".
Kompozycja w porządku zatem można to jakoś naprawić![]()
Ostatnio edytowane przez josephebeloki ; 28-10-2012 o 13:40
Nie znam reklam plusa,bo nie oglądam polskiej telewizji,ale z tym horrorem to DUŻA przesada a krzyża i ćwieków lepiej w ogóle nie będę komentować... :/ Może czas na zmianę monitora kolego?Te kolory są po prostu troszkę bardziej przygaszone i chłodniejsze,z pewnością jednak nie grobowe! Żeby było ładnie zawsze musi być cukierkowo?!Uważam,że kolorystka podkreśla klimat tego portretu i nie zamierzam nic zmieniać.
Tym dla których jesień to tylko wesołe kolory gratuluję tak szerokich horyzontów
Pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez CathyNoo ; 28-10-2012 o 14:10
I am a Nikon girl
Skontaktuj się z nami