Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Pierwsze Panoramowanie-Motocross

Witam wszystkich. Tak jak w tytule, moje pierwsze zmagania z tym tematem. Swoją wiedze nabytą w inernecie próbowałem przełożyć na matryce aparatu. Raz z lepszym, raz z gorszym skutkiem. Metodą prób i błędów w sumie dopiero na koniec wyczułem temat. Ale coś tam pstryknąłem

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    Ostatnio edytowane przez Gomad ; 26-10-2012 o 01:39
    | D600 | D90 | N 35 1.8 | N 50 1.8 |T17-35 2.8-4| S 70-200 f2.8 | plecaczek

Fejs

Domyślnie

Za jasno, zwłaszcza na 1, 3 i 5. Do tego dziwny kolor nieba wpadający w morski. 3 i 5 zbyt centralnie. 2, 4 i 6 w porządku, zwłaszcza 6 za kolory (choć widziałbym ten strzał szerzej), dobrze podkreślają fruwający w powietrzy syf.

Domyślnie

na 1 brakło ostrosci,ale generalnie jest dobrze
    Canon 50D + pare szpejów.

http://skowron1990.digart.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ebeb Zobacz posta
    Za jasno, zwłaszcza na 1, 3 i 5. Do tego dziwny kolor nieba wpadający w morski. 3 i 5 zbyt centralnie. 2, 4 i 6 w porządku, zwłaszcza 6 za kolory (choć widziałbym ten strzał szerzej), dobrze podkreślają fruwający w powietrzy syf.
    dzięki za odwiedziny i wypowiedz, spróbuje ciutke sciemnic 6 szerzej mi się nie podobała ze względu na trawe w DP rogu, dlatego skadrowane. Pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez Skowron Zobacz posta
    na 1 brakło ostrosci,ale generalnie jest dobrze
    dzięki za skrobnięcie, następnym razem będzie ostrzej
    Pozdrówka

Fejs

Domyślnie

Zgadzam się: za jasna, za jasno, za jasno, o wiele za jasno. No i trochę zbyt żółto. Kadrowanie jak dla mnie bez zastrzeżeń. Z całego setu 2 najbardziej mi się podoba. No i masz wielki + za kręcące się koła. Nie cierpię, gdy zamrożone krótkim czasem koła psują całą dynamikę tego sportu.
    ...

Domyślnie

Przejar goni przejar. Ogólnie kadry ciekawe. Kipi dynamiką o to chyba chodziło.
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

1 i 3 kosz ze względu na brak ostrości. 5 chyba też. 2 niezłe panoramowanie, a na 4 wzrok. Generalnie za jasno. Ustaw sobie dobrze monitor, bo zakłądam, że celem Twoim to nie było.

Domyślnie

Podpisuję się pod tym co wyżej. Ja bym szedł w klimat taki jak na 2. 4 też jest całkiem ok
    | FB | BLOG |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuLeR Zobacz posta
    1 i 3 kosz ze względu na brak ostrości. 5 chyba też. 2 niezłe panoramowanie, a na 4 wzrok. Generalnie za jasno. Ustaw sobie dobrze monitor, bo zakłądam, że celem Twoim to nie było.
    Wlasnie chyba czeka mnie jego zmiana jesli chodzi o jasnosc, bo jego przyciemnienie dziala jakos kijowo i pozdrawiam za to samsunga . No do Ciebie mi jeszcze daleka droga .

Dziękuje wszystkim za wizyte i skrobnięcie

Wysłane z mojego MT11i

Fejs

Fotografia jest jak magia...
    Prawie każdy posiada dziś różdżkę ale nie każdy potrafi czarować.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów