Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: W mroku...

Domyślnie W mroku...

_____
    D90 | D500

Domyślnie

Czuję nastrój, współtworzy go padający śnieg, bez niego fota byłaby jakby niekompletna. Może troszkę za ciemno w tle.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Dobre foto. Chyba lepiej prezentuje się na białym tle (tak zobaczyłem je w czytniku RSS).
    Dominik
    Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
    flickr

Domyślnie

Warunki były ciężkie, na cmentarzu ciemno, mróz, śniegu po kolana, błyskałem zdalnie sb-800 z boku + nakładka zmiękczająca.
    _____
    D90 | D500

woda
    Gość

Domyślnie

Niezłe, choć moim zdaniem główny motyw został trochę zdominowany przez prawą stronę. Ale pomysł mi się podoba.

Domyślnie

Coś jest w tym zdjęciu. Ze śniegiem jest klimat. GO i kolory - szarości - go współtworzą. Jeszcze muszę się przekonać do tego kwadratowego kadru. Po prostu negatywnej przestrzeni jak dla mnie powinno być albo więcej albo mniej. Ale to takie marudzenie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Niezłe, choć moim zdaniem główny motyw został trochę zdominowany przez prawą stronę. (...)
    Również mam takie odczucie. Nie wiem czy nie warto spróbowac skadrować do pionu, tak aby nastąpiło skumulowanie istotnych elementów kompozycji wokół przekątnej LG-PD. Zastanawiam się, czy takiego rozwiązania nie nie sugeruje również kąt pochylenia głowy Ukrzyżowanego.
    Niezależnie od powyższego, zdjęcie mi się podoba, nastrój zbudowany światłem, GO i śniegiem do mnie przemawia.
    Ostatnio edytowane przez Dune ; 18-10-2012 o 23:54 Powód: "wokół" zamiast "po"

Uprawnienia umieszczania postów