Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Muzeum wnętrza

Domyślnie Muzeum wnętrza

Niestety brak porzadnego szerokiego...iso 800

1.

2.

3.

4.

Nikon

Domyślnie

łał! Super ujęcia Wiadomo - szkoda że ludzie są... Mimo to bardzo fajne (na 2 obowiązkowo wystemplowałbym tego ludka, bo najmniej by bylo widać)
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Czworka... dwa ujecia zrobione ze statywu zalatwilyby przednio sprawe. Ladne.

Domyślnie

Gdybym mogl uzyc statywu nie uzywalbym iso 800 i otwartej dziury prawie calkiem w szkle ...... niestety nie moglem.

Za oba komentarze dziekuje.
    Nikon

Domyślnie

Jak to ISO 800 ??? A gdzie te slynne szumy ???

Nie wierzymy do poki nie zobaczymy EXIF'ow !!!

Poza tym fotki bardzo ladne, gdzie to jest ten budynek ? Rzeczywiscie szkoda ze nie miales szerokiego obiektywu.
    Nikt mnie nie rozumie ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TiTeUF Zobacz posta
    Jak to ISO 800 ??? A gdzie te slynne szumy ???

Nie wierzymy do poki nie zobaczymy EXIF'ow !!!

Poza tym fotki bardzo ladne, gdzie to jest ten budynek ? Rzeczywiscie szkoda ze nie miales szerokiego obiektywu.
    Szumy na podlodze na 2 zdjeciu np
    No to musicie wierzyc na slowo
    Budynek to Muzeum Narodowe w Pradze.

Za komentarz dziekuje.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manio Zobacz posta
    Budynek to Muzeum Narodowe w Pradze.
    Wow ! Bardzo ladnie tam, bede w Pradze za kilka tygodni to moze sobie zobacze jak znajde troche czasu, a tak wogole to moze uda mi sie zalatwic pobyt w Pradze na kilka miesiecy ale musze sie troche jezyka nauczyc wczesniej

Domyślnie

Wow ! Bardzo ladnie tam, bede w Pradze za kilka tygodni to moze sobie zobacze jak znajde troche czasu, a tak wogole to moze uda mi sie zalatwic pobyt w Pradze na kilka miesiecy ale musze sie troche jezyka nauczyc wczesniej
    No powiem Ci ze zalatw sobie jak najdluzej - ja bylem 4 dni i po prostu po łebkach moze zobaczylem 15% tego co mozna zobaczyc, pomijajac to ze fotki to na szybko bo po prostu oczopląs .

PS - fotki w muzeum 50 koron za mozliwosc focenia.

PS2 - sory za offtopa
    Nikon

Domyślnie

Język nieco śmieszny, ale można się szybko z nim osłuchać. Co innego jak chcesz mówić, ale polski jak chcą to też rozumieją, trzeba tylko czasem specyficznie mówić
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Język nieco śmieszny, ale można się szybko z nim osłuchać.
    Polskiego sie nauczylem wiec z czeskim powinno byc bez problemu tym bardziej ze podobny do polskiego

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Co innego jak chcesz mówić, ale polski jak chcą to też rozumieją, trzeba tylko czasem specyficznie mówić
    Angielski znaja ? To najwazniejsze !

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów