Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Drzewka we mgle.

Witam.

Dzisiaj 7:00 w oczekiwaniu na koleżankę która dowozi mnie do pracy spłodziłem taką fotkę, niestety telefonem

p.s.
    fajnie by było gdyby dodać kategorię komórka lub coś w tym stylu.

Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Troszkę nasycić kolorki i jedna z lepszych fotek.

Domyślnie

Kadr świetny, temat mi bliski i choć mgłę zawsze uważam za samograj, to często trzeba przyznać, że się podoba. Nawet brak światła tu nie przeszkadza. Nie wiem czy oczy mam już zmęczone, ale widzę jakieś różowe plamy w tej mgle, no i chyba sporo szumu. Dobra wersja ramki i podpisu/sygnatury - nie przeszkadza.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Jak dla mnie nawet nasycać nie trzeba, klimacik się zdegraduje, może być jak jest.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

jest jak jest. tak to widziałem. nasycenia dla zielonego + 15 nie chciałem nic więcej
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez D_Z_I_A_D_E_K Zobacz posta
    jest jak jest...
    no to jest. Teraz na wystawę z tym leć

Domyślnie

no to jest. Teraz na wystawę z tym leć
    Ten sarkazm zupełnie nie potrzebny

Domyślnie

Fajne, bardzo fajne... hmm troszkę dziwnie zabrzmi bo komórka jest do dzwonienia : "Niczym dłuto w rękach rzeźbiarza" Brawo

Domyślnie

Ja również jestem za działem "komórka" bo jest wiele sytuacji w których jesteśmy zastani tylko z telefonem...
    puszka i kilka oczek do niej

Domyślnie

Gdyby, gdzieś tam, przez mgłę przebijały się poranne warkocze słońca, było by to foto spełnione. A tak, mam pewien niedosyt. No i ramki bym się pozbył.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów